Μα γιατί τον λένε ομοφοβικό ρατσιστή; – “Δέχομαι πόλεμο από ατάλαντους, με κύριο επαγγελματικό προσόν τις καταγγελίες βιασμών”

“Επιτέλους, έχουμε κατοχυρωμένα δικαιώματα κι εμείς, που διδάσκουμε στα παιδιά μας πως ο μόνος δρόμος για την προσωπική ευτυχία είναι η φυσιολογική ερωτική ζωή με την αγάπη για το άλλο φύλο, η φυσιολογική οικογένεια…”

Η σημερινή ανακοίνωση του Κούγια πρόσθεσε ένα ακόμα μαργαριτάρι στη συλλογή με τις “μεγάλες στιγμές” του.

Στην πρώτη κιόλας πρόταση -που πιάνει από μόνη της μία σελίδα!- σημειώνει ότι δέχεται πόλεμο από ατάλαντους που έχουν ως μεγαλύτερο επαγγελματικό προσόν τους τις καταγγελίες βιασμών και σεξουαλικών κακοποιήσεων προ αμνημονεύτων χρόνων, που τον “εξυβρίζουν” ως ομοφικό ρατσιστή.

Δέχομαι έναν ανελέητο, συκοφαντικό, εξυβριστικό πόλεμο από ατάλαντους ηθοποιούς, τραγουδιστές και μόδιστρους, που μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου έχουν κάνει τις καταγγελίες των φερομένων βιασμών και σεξουαλικών κακοποιήσεών  τους προ αμνημονεύτων χρόνων, ως το μεγαλύτερο επαγγελματικό τους προσόν, χαρακτηρίζοντάς με ομοφοβικό, ρατσιστή και με άλλες εξυβριστικές λέξεις, παράνομη συμπεριφορά, για την οποία τόσο τα πρόσωπα, όσο και τα μέσα ενημερώσεως που δημοσιοποίησαν τις παράνομες πράξεις τους θα λογοδοτήσουν.

Στις επόμενες σελίδες, φροντίζει μόνος του να αποδείξει γιατί συμβαίνει αυτό -και μάλιστα τονίζει τη συγκεκριμένη πρόταση με έντονη γραφή.

Επιτέλους, συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα έχουμε κι εμείς, που είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία παγκοσμίως και δεν θεωρούμε ότι πτυχίο σπουδών και προσόν για την επιβίωσή μας στη ζωή είναι η ιδιαιτερότητά μας, αλλά πιστεύουμε, κάνουμε πράξη και διδάσκουμε τα παιδιά μας ότι ο μόνος δρόμος για την προσωπική τους ευτυχία και ισορροπία είναι όχι η ιδιαιτερότητα, αλλά η φυσιολογικότητα, η σκληρή και  καθημερινή εργασία, η οποία είναι πολλές φορές απάνθρωπη, οι σπουδές, η μόρφωση και η διανόηση, η φυσιολογικότητα στην ερωτική μας ζωή με τον ρομαντικό ερώτα και την αγάπη για το άλλο φύλο, η δημιουργία φυσιολογικής οικογένειας που μέσα από αυτήν θα γεννηθούν παιδιά μεγαλωμένα με φυσιολογική ισορροπία και ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλιστεί η κοινωνική ειρήνη και ισορροπία και το μέλλον των παιδιών μας, σεβόμενοι σε κάθε περίπτωση τις επιλογές των συνανθρώπων μας στη διαφορετικότητα, χωρίς όμως να τις συμμεριζόμεθα και να τις αποδεχόμεθα και οπωσδήποτε με αυτές τις επιλογές μας δεν είμαστε ούτε ομοφοβικοί ούτε ρατσιστές.

Στο νομικό σύμπαν του Κούγια, υπάρχει το δίπολο είναι οι “φυσιολογικοί”, ενάντια στους ιδιαίτερους, που προφανούν τείνουν να έχουν αυτή την ιδιαιτερότητα ως βασικό επαγγελματικό τους προσόν.

Στο ενδιάμεσο, ο Κούγιας αναφέρεται προσωπικά στον Πολάκη και παρουσιάζεται ως γνώστης (;) της αληθινής αριστεράς, καθώς μεγάλωσε στην Πετρούπολη και διδάχτηκε τις αξίες της -πριν αρχίσει να διδάσκεται και να διδάσκει το λειτούργημα της δικηγορίας!

Έβαλε δίπλα στη λέξη επάγγελμα το επώνυμό μου Κούγιας και πράγματι σωστά το έβαλε, γιατί σχεδόν 50 χρόνια ξεκινώντας από το υπόγειο σπίτι μας στο προάστιο της αληθινής αριστεράς, την Πετρούπολη,  όπου διδάχτηκα τις πραγματικές αξίες των πραγματικών αριστερών, όχι των ιμιτασιόν, που είναι αυτός και οι φίλοι του, κατάφερα να καταστήσω το επώνυμό μου συνώνυμο και ταυτόσημο με το λειτούργημα, το οποίο υπηρετώ.

Στο τέλος βγάζει και “πολιτικά συμπεράσματα” για τους λόγους που ενοχλεί τους αντιπάλους του -και βασικά όλο τον κόσμο. Η λάθος αναφορά στο όνομα του ΣΕΗ είναι το μικρότερο πρόβλημα σε όσα λέει.

Αντιλαμβάνομαι ότι με τις παρεμβάσεις μου και την ανάδειξη της αθωότητος Λιγνάδη κατέστρεψα τα σχέδια των νικητών στο Δ.Σ.  στον αδυσώπητο μέχρι τώρα πόλεμο, που έχει ξεσπάσει μέσα στην Ένωση Ελλήνων Ηθοποιών, αλλά και την πολιτική εκμετάλλευση αυτής της δικαστικής σκευωρίας, με την καταρράκωση του τεκμηρίου αθωότητος και την ανθρωποθυσία του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά έτσι έχω μάθει να ασκώ το λειτούργημά μου.

Μπορεί όσα λέει ο Κούγιας να προκαλούν -και να στοχεύουν υπολογισμένα σε αυτό- αλλά θα του δώσουμε ένα δίκιο. Σε αυτόν τον βούρκο ενός σάπιου κόσμου, είναι απόλυτα ταιριαστός και φυσιολογικός. Χρέος όλων εμάς, των “κατ’ επάγγελμα ιδιαίτερων”, είναι να ανατρέψουμε αυτόν τον κόσμο που βγάζει σωρηδόν Κούγιες και τους έχει ως γνήσιους εκπροσώπους των πραγματικών αξιών του.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: