Λήμνος – Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου καταψήφισε πρόταση ψηφίσματος με αίτημα τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στο Δήμο

Λαϊκή Συσπέιρωση Λήμνου: Καταγγέλλουμε στους συμβασιούχους εργαζόμενους αυτή την εχθρική στάση της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων και τους καλούμε να διεκδικήσουν μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους μέσα από το σωματείο τους και σε συντονισμό με τα άλλα σωματεία του νησιού και της χώρας.

Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου καταψήφισε πρόταση ψηφίσματος με αίτημα τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στο Δήμο

  Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 6/4 συζητήθηκε ψήφισμα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Λήμνου που αφορούσε τους εργαζόμενους στο Δήμο με συμβάσεις covid.

  Στο ψήφισμα που είχαμε ζητήσει να τεθεί ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο από τις 15/3, ζητούνταν μεταξύ άλλων και να κάνει το Δημοτικό Συμβούλιο «όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να δρομολογηθεί η μονιμοποίησή τους». 

  Δηλώσαμε ότι στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στον Δήμο και προτείναμε να εγκριθεί ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο όπου να καταδικάζεται η πολιτική της κυβέρνησης και του Υπουργού Εσωτερικών για την άρνησή τους να μονιμοποιήσουν τους συμβασιούχους εργαζόμενους και να απαιτούμε τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων για τις ανάγκες του Δήμου.

  Οι δημοτικοί σύμβουλοι τόσο της παράταξης του Δημάρχου όσο και των παρατάξεων ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ και Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, καταψήφισαν αυτή την πρόταση, ενώ ο εκπρόσωπος της παράταξης ΣΥΜ.Π.ΑΝ, ψήφισε ΛΕΥΚΟ.

  Καταγγέλλουμε στους συμβασιούχους εργαζόμενους αυτή την εχθρική στάση της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων και τους καλούμε να διεκδικήσουν μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους μέσα από το σωματείο τους και σε συντονισμό με τα άλλα σωματεία του νησιού και της χώρας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπέιρωσης

Μαδυτινός Κωνσταντίνος

Λιβαθυνόπουλος Αλέξανδρος

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: