Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Καυτά θέματα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Οι ερωτήσεις και παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου στο Δημοτικό Συμβούλιο της 19 Σεπτέμβρη 2019 και οι απαντήσεις που δέχτηκε από τη Διοίκηση του Δήμου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου ενημερώνει για τις ερωτήσεις και παρεμβάσεις της στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, στις 19 του Σεπτέμβρη 2019, και τις απαντήσεις που δέχτηκε από τη Διοίκηση του Δήμου:

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Σεπτεμβρίου οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης έβαλαν τα εξής θέματα:

  • Ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των παιδιών που μένουν ΕΞΩ από βρεφονηπιακό σταθμό στο Περιστέρι από αυτά που έκαναν αίτηση. Απάντηση Διοίκησης: 242 
  • Ποια μέτρα θα πάρει ο Δήμος για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι της ΜΚΟ Κίνηση Πολιτών Δυτικής Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α) με την οποία συνεργάζεται και οι εργαζόμενοι έχουν μείνει 10 μήνες απλήρωτοι!  Απάντηση Διοίκησης: Γνωρίζουν το θέμα, είχαν επικοινωνία με τον εργοδότη ο οποίος δεσμεύτηκε πως θα πληρώσει εντός 20 ημερών. 
  • Ποια η θέση της Διοίκησης για τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του Πρύτανη Πανεπιτημίου Δυτικής Αττικής κ.Καλδή σε σχέση την ίδρυση αγγλόφωνου μεταπτυχιακού προγράμματος με συμμετοχή του Πανεπιστημίου της Σαγκάη παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου. Απάντηση Διοίκησης: Δεν είχε ζητήσει ποτέ η Διοίκηση αυτό το πρόγραμμα αλλά θα το εξετάσει όταν έρθει με εισήγηση, ΔΕΝ το απορρίπτει.
  • Δήλωση του επικεφαλής της παράταξης Γιώργου Σιδέρη για την ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη δήλωση του μεγαλοπαπά του Περιστερίου κ.Κλήμη ο οποίος διαχωρίζοντας τα παιδιά του Γυμνασίου δήλωσε “να περάσουν πίσω οι άθεοι και οι αλλόθρησκοι” κατά τη διάρκεια του αγιασμού στο 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου. Η απάντηση της Διοίκησης ήταν ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα όπως καταγγέλθηκαν.

Δημοσιεύουμε επίσης την ημερήσια διάταξη για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν. Όποιος θέλει διευκρινίσεις να απευθυνθεί εδω: [email protected] 

Σημείωση: ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι με βάση το νέο Κλεισθένη η ΑΠΟΧΗ από την ψηφοφορία και το ΛΕΥΚΟ δεν υπολογίζονται πλεόν στην καταμέτρηση των θετικών ή αρνητικών ψήφων. Αυτό σημαίνει πως εάν δείτε μία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία χαρακτηρίζεται πως πάρθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ κάποιες από αυτές τις φορές ΔΕΝ είναι έτσι.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: