ΛΑ.ΣΥ. Ικαρίας: Ο αγώνας του λαού της Πάτρας είναι και δικός μας αγώνας!

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσοι “Ανεξάρτητοι” Αιρετοί στην τοπική διοίκηση θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια…

Ο αγώνας του λαού της Πάτρας είναι και δικός μας αγώνας! Γιατί οι αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, συνολικά τα λαϊκά στρώματα όλης της Ελλάδας, είναι οι ίδιες. Διαφορετικός είναι ο τρόπος αντιμετώπισης τους!!!

Ενημερωτικά θυμίζουμε ότι από τα χρήματα που εισπράττει το Υπουργείο Οικονομικών σε κάθε μας κίνηση, (Φ.Π.Α. φόρους άμεσους και έμμεσους) έχει με νόμο καθοριστεί ότι συγκεκριμένο το ποσοστό ανήκει στους Δήμους. Το Κράτος όμως, τα τελευταία 10 χρόνια παρά το ότι εισπράττει από το Λαό δεν δίνει στους Δήμους τα λεφτά που τους ανήκουν. Ταυτόχρονα το 2022 οι Δήμοι όλης της χώρας θα πάρουν 244 εκατομμύρια λιγότερα από πέρυσι.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσοι “Ανεξάρτητοι” Αιρετοί στην τοπική διοίκηση θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια . Που δίνει απάντηση στο ερώτημα «Όταν η κάθε κυβέρνηση κλέβει από τους Δήμους κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ, τι κάνεις; Σιωπάς και δεν μιλάς, η αγωνίζεσαι;»

Η Λαϊκή Συσπείρωση  Ικαρίας το ελάχιστο που μπορεί να κάνει εκφράζοντας  την στήριξη μας στις κινητοποιήσεις του δήμου και των  συνδικάτων,  είναι να καλέσει όσους Ικαριώτες βρίσκονται στην Αττική και συμφωνούν με το δίκαιο αυτών των διεκδικήσεων να στηρίξουν με την συμμετοχή τους την κινητοποίηση αύριο Σάββατο 29 Ιανουαρίου, στις   12 μ. στο Σύνταγμα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: