“Ξεπλένουμε την καταστολή πολύ προσεκτικά…” – Ο Δήμος Ν. Σμύρνης πλένει τα χέρια του και τα πεζοδρόμια για τη νύχτα τρόμου στην πόλη!

Ο Δήμος Ν. Σμύρνης πήρε “άμεσα θέση” στο όργιο καταστολής που έζησε ο Δήμος του και ανακοίνωσε πως τα συνεργεία του καθαρίζουν από το πρωί την πόλη και αποκαθιστούν τις ζημιές…

Στην αρχή ο Δήμος Νέας Σμύρνης έβγαλε μια φαιδρή ανακοίνωση, όπου καταδικάζει γενικά και αόριστα “τη βία από όπου και αν προέρχεται”. Μετά τη γενική κατακραυγή από τους δημότες της Νέας Σμύρνης, αναγκάστηκε να αλλάξει τακτική, με τον δήμαρχο Τζουλάκη να βγάζει μια ελάχιστα πειστική συμπληρωματική δήλωση, όπου προσπαθούσε απλώς να κρατήσει ισορροπίες και προσχήματα. Μάλιστα, στη συνέχεια προχώρησε και σε συνέντευξη Τύπου, επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Χτες η Νέα Σμύρνη έζησε μια συγκλονιστική, μαζικότατη διαδήλωση που είχε χρόνια να δει η πόλη. Και ταυτόχρονα μια νύχτα τρόμου, όχι γενικά και αόριστα από τα επεισόδια, αλλά από την άγρια αστυνομική καταστολή που έπνιξε στα χημικά πυκνοκατοικημένες γειτονιές και σκόρπισε τον τρόμο σε διαδηλωτές, περαστικούς και παιδιά.

Ποια ήταν η θέση που πήρε αυτή τη φορά ο Δήμος Νέας Σμύρνης; Να μας διαφημίσει τη δουλειά που κάνουν τα συνεργεία του δήμου, καθαρίζοντας από το πρωί πάρκα, δρόμους και πλατείες. Με άλλα λόγια… “ξεπλένουμε την κρατική καταστολή, πολύ προσεκτικά…”.

 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΡΚΑ, ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ

Δημοσιεύτηκε από Γραφείο Τύπου Δήμου Νέας Σμύρνης στις Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: