Κορινθία: Πρόσφυγες με μικρά παιδιά στο δρόμο εν μέσω πανδημίας και κακοκαιρίας!

Η αρμόδια Μ.Κ.Ο. αποφάσισε να διώξει πρόσφυγες από τις εστίες τους καθώς ολοκληρώθηκε η σύμβαση με την οποία φιλοξενούνταν σε ξενοδοχείο στους Aγίους Θεοδώρους. Όμως μεγάλος αριθμός προσφύγων δεν έχει εξασφαλίσει στέγαση και βρίσκεται εκτεθειμένος στη βροχή, το κρύο και την κακοκαιρία που αναμένεται να επιδεινωθεί τις επόμενες ώρες!

Πρόσφυγες με παιδιά εγκατελειμένοι στο δρόμο εν μέσω κακοκαιρίας και πανδημίας! Αφέθηκαν στην τύχη τους και κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές!

Όπως έγινε γνωστό από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Κορινθίας η αρμόδια Μ.Κ.Ο. αποφάσισε να διώξει πρόσφυγες από τις εστίες τους καθώς ολοκληρώθηκε η σύμβαση με την οποία φιλοξενούνταν σε ξενοδοχείο στους Aγίους Θεοδώρους Κορινθίας

Όμως μεγάλος αριθμός προσφύγων δεν έχει εξασφαλίσει στέγαση και βρίσκεται εκτεθειμένος στη βροχή, το κρύο και την κακοκαιρία που αναμένεται να επιδεινωθεί τις επόμενες ώρες!

Κλιμάκιο της Τ.Ε. Κορινθίας του ΚΚΕ βρέθηκε στο χώρο που παραμένουν οι πρόσφυγες και μίλησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι εκλεγμένοι Σύμβουλοι της «Λαικής Συσπείρωσης» στο Δήμο και στην Περιφέρεια επικοινώνησαν με τη δημοτική και περιφερειακή αρχή και απαίτησαν να δοθεί άμεσα λύση ώστε να βρουν καταφύγιο σε ασφαλείς χώρους με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.

Οι ώρες που περνούν είναι κρίσιμες και οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους πριν να είναι αργά!

Πηγή: 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: