“ΚΚΕ αγάπες μου” – Όταν ο Τρύφων Σαμαράς ρίχνει το κόκκινο βόλι στην κάλπη (VIDEO)

Κόκκινες δεν είναι μόνο οι ανταύγειες

Ένα από τα πιο “παραπολιτικά” στιγμιότυπα των φετινών βουλευτικών εκλογών που ξεχώρισαν, είναι σίγουρα εκείνο του γνωστού κομμωτή και τηλεπερσόνας Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί σε ζωντανή μετάδοση την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. Ως εδώ, τίποτε το ιδιαίτερο, το περιεχόμενο όμως εξέπληξε πολλούς:

Ο Σαμαράς, με μπλουζάκι AC/DC, έσκασε μύτη στο εκλογικό τμήμα της παλιάς του γειτονιάς και, αφού χαιρέτισε την εκλογική αντιπρόσωπο του κόμματος, τη “συντρόφισσα, ΚΚΕ αγάπες μου” και “πάω συντρόφισσα” όπως παραστατικά δήλωσε στο βίντεο, έριξε με αρκετό ταρατατζούμ το ψηφοδέλτιο στην κάλπη και στη συνέχεια ευχήθηκε στην ίδια αντιπρόσωπο “Συντρόφισσα με τη νίκη!”.

Στην πραγματικότητα, οι πιο υποψιασμένοι δεν εντυπωσιάστηκαν και τόσο. Κι αυτό γιατί λίγα χρόνια πριν, την περίοδο των πρώτων εκλογών του 2015, ο κομμωτής, ως καλεσμένος του Μάρκου Σεφερλή που τότε παρουσίαζε πρωινή εκπομπή στο -πάλαι ποτέ- Μέγκα Τσάνελ, στην ερώτηση για το ποιον πολιτικό θα χτένιζε, απάντησε “την Παπαρήγα”, γιατί είναι “αγαπημένη του μπαμπά του”, γεγονός καθόλου παράξενο, αν αναλογιστούμε ότι ο κύριος Θεοχάρης Σαμαράς είναι συνταξιούχος οικοδόμος. “Ο πατέρας μου είναι κομμουνιστής με δρέπανο” πρόσθεσε, για να προχωρήσει μετά αναλυτικά στα στιλιστικά του οράματα για την κουπ της τέως γραμματέα.

Μπορεί στην ίδια εκπομπή να είχε δηλώσει πως “δεν είναι κομμουνιστής”, φαίνεται όμως πως ο σπόρος είχε ριζώσει και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να ανθίσει, στην κάλπη και επί της οθόνης.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: