Καταγγελία: Περιπολικό παραβίασε STOP και παρέσυρε μοτοσυκλετιστή στη Νίκαια

Το περιπολικό τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς καν σειρήνα ανοιχτή, περνάει κεντρικό και επικίνδυνο STOP, παρασέρνοντας νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας, στέλνοντάς τον ένα ολόκληρο στενό μακρυά από το όχημά του. Αμέσως πάνω από 50 αστυνομικοί μαζεύτηκαν στο σημείο, απομακρύνοντας τον κόσμο που έτρεξε να βοηθήσει θέλοντας να κρύψουν το συμβάν.

Μια σοβαρή καταγγελία δημοσιεύτηκε χτες στην ιστοσελίδα Δυτικές Ματιές.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης της σελίδας, ένα περιπολικό όχημα χωρίς σειρήνα παραβίασε στοπ και παρέσυρε νομίμως διερχόμενο δίκυκλο στη συμβολή των οδών Καραολή και Λαοδικείας στη Νίκαια.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε αναγνώστης για τροχαίο που σημειώθηκε μεταξύ περιπολικού οχήματος χωρίς σειρήνα και δίκυκλου στη συμβολή των οδών Καραολή και Λαοδικείας στη Νίκαια.

«Το περιπολικό τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς καν σειρήνα ανοιχτή, ανεβαίνοντας την οδό Καραολή, περνάει κεντρικό και επικίνδυνο STOP κάθετα της Λαοδικείας παρασέρνοντας νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας, στέλνοντάς τον ένα ολόκληρο στενό μακρυά από το όχημά του. Αμέσως πάνω από 50 αστυνομικοί μαζεύτηκαν στο σημείο, απομακρύνοντας τον κόσμο που έτρεξε να βοηθήσει θέλοντας να κρύψουν το συμβάν. Η τύχη του νεαρού άγνωστη. Κανείς δεν έδωσε εξηγήσεις παρά μόνο προσπάθησαν να καλύψουν τον οδηγό του περιπολικού και να μας εμποδίσουν να βγάλουμε φωτογραφίες».

Ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκε στο Θριάσιο, με βαριές κακώσεις στα πόδια. Ενώ το τροχαίο επιβεβαιώθηκε από τη ΓΑΔΑ, χωρίς να υπάρχει όμως ενημέρωση για την υπαιτιότητα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: