Η πανδημία στην Αθήνα χτυπάει κόκκινο – Διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση με τη Λιάνα Κανέλλη

Διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση διοργανώνει το Σάββατο 27 Μάρτη στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Α’ Αθήνας – Γαλατσίου του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής Α’ Αθήνας του ΚΚΕ.

Διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση  διοργανώνει το Σάββατο 27 Μάρτη στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Α’ Αθήνας – Γαλατσίου του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής Α’ Αθήνας του ΚΚΕ.

Το link για την εκδήλωση είναι: youtube.com/channel/UCXK9YcML430LbiI8w83wYgA

Στο κάλεσμά της σημειώνει:

«Η πανδημία στην Αθήνα χτυπάει πλέον κόκκινο! Με τη δημόσια δευτεροβάθμια και πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας να βρίσκονται στο έλεος των ελλείψεων, καθημερινές έχουν γίνει οι εικόνες στα νοσοκομεία της Αττικής με τους διασωληνωμένους στα ράντζα να φτάνουν σχεδόν μέχρι τα γκαράζ των νοσοκομείων.

Η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας αυτόν τον έναν χρόνο από την κυβέρνηση της ΝΔ, είναι συνέχεια της πολιτικής όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων που “φρόντισαν” να διατηρούν υποβαθμισμένο το δημόσιο σύστημα Υγείας. Με πετσοκομμένους προϋπολογισμούς, με λουκέτα σε νοσοκομεία, με μειώσεις στο προσωπικό. Κλίνες, προσωπικό, τεστ, μέσα πρόληψης όλα προσαρμόζονται στη λογική του “κόστους- οφέλους”.

Την ίδια ώρα, ο ιδιωτικός τομέας συνεχίζει και σ’ αυτές τις συνθήκες να απολαμβάνει “ασυλία”, παχυλά κρατικά νοσήλια και μια ανέλπιστη πελατεία από τους αποκλεισμένους από τα νοσοκομεία “μίας νόσου” ασθενείς. Είναι το αποτέλεσμα της περίφημης “συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην Υγεία”, που αποτελεί πυλώνα της κυβερνητικής πολιτικής, που ενισχύεται με “ευκαιρία” την πανδημία.

Όμως, ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας δεν γίνεται να συνυπάρχουν προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων, η πολιτική της ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης της Υγείας είναι πάντα πηγή δεινών για τους εργαζόμενους.

Καμία εμπιστοσύνη δεν μπορεί να υπάρχει στην κυβέρνηση και το κράτος που λειτουργούν με κριτήριο τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων για τη διαχείριση της πανδημίας.

Η ελπίδα βρίσκεται μόνο στην πάλη των εργαζομένων!

Να δυναμώσει τώρα ο αγώνας για τη ζωή και τα δικαιώματά μας!».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: