«Η αλληλεγγύη και ο αγώνας θα μας κρατήσουν δυνατούς» – Στο Αιγάλεω έκαναν την αλληλεγγύη πράξη (ΦΩΤΟ)

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Οικοδόμων Αιγάλεω, του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιγάλεω-Αγ.Βαρβάρας-Χαϊδαρίου και του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Αιγάλεω (μέλος ΟΓΕ), μαζί με ευχές για καλή πασχαλιά και καλή δύναμη, παραδόθηκαν σε λαϊκές οικογένειες καθώς και στους μαθητές του Λαϊκού Διδασκαλείου.

Είδη πρώτης ανάγκης και πασχαλινά εδέσματα συγκέντρωσαν για τις μέρες του Πάσχα τα σωματεία και οι μαζικοί φορείς του Αιγάλεω, στα πλαίσια έκφρασης αλληλεγγύης στις λαϊκές οικογένειες που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο από τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση στο όνομα αντιμετώπισης της πανδημίας.

Η συγκέντρωση των ειδών έγινε με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Οικοδόμων Αιγάλεω, του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιγάλεω-Αγ.Βαρβάρας-Χαϊδαρίου και του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Αιγάλεω (μέλος ΟΓΕ).

Όπως σημειώνεται στο αντίστοιχο κάλεσμα: “Κανένας μόνος. Νικάμε το φόβο. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη. Η αλληλεγγύη και ο αγώνας θα μας κρατήσουν δυνατούς“.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, μαζί με ευχές για καλή πασχαλιά και καλή δύναμη, παραδόθηκαν σε λαϊκές οικογένειες καθώς και στους μαθητές του Λαϊκού Διδασκαλείου. Η συμβολική αυτή κίνηση έμπρακτης στήριξης ήρθε σε συνέχεια της σταθερής επαφής που υπήρχε όλο το προηγούμενο διάστημα, καλλιεργώντας αίσθημα αλληλεγγύης και σπάζοντας στην πράξη το κλίμα φόβου. Όλοι υποδέχθηκαν την πρωτοβουλία με ζεστά χαμόγελα και αγωνιστική αισιοδοξία και αντάλλαξαν με τους εκπροσώπους των φορέων ευχές για υγεία και αντοχή.Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το σύντομο χρονικό διάστημα και τους περιορισμούς στις μετακινήσεις, η πρωτοβουλία των φορέων συνάντησε μεγάλη ανταπόκριση από εργαζόμενους και λαϊκό κόσμο που προσέφερε ότι μπορούσε.

902.γρ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: