«Γυναίκα γεννιέσαι δεν γίνεσαι… Χειραφετημένη γυναίκα… γίνεσαι δεν γεννιέσαι»

Ο Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ) διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση για τις αιτίες της βίας αλλά και την ανάγκη να οργανωθεί ο αγ’ωνας ενάντια στη βία και την εκμετάλλευση των γυναικών.

Ο Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ) διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Γυναίκα γεννιέσαι δεν γίνεσαι… Χειραφετημένη γυναίκα… γίνεσαι δεν γεννιέσαι».

Ο Σύλλογος αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Η πρώτη σκέψη (ανδρών και γυναικών) όταν ακούν για βία και εκμετάλλευση των γυναικών πάει κυρίως στην σεξουαλική εκμετάλλευση, την κακοποίηση, τη σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο δουλειάς. Ως εκ τούτου πολλοί βγάζουν αβίαστα και το συμπέρασμα ότι αιτία της είναι οι αντιλήψεις που υπάρχουν στην κοινωνία ότι οι άνδρες εξουσιάζουν τις γυναίκες.

Είναι όμως τόσο απλοϊκά τα πράγματα;

Στην εκδήλωση θα συζητήσουμε τις αιτίες της βίας αλλά και την ανάγκη να οργανώσουμε τον αγώνα ενάντια στη βία και την εκμετάλλευση των γυναικών.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου στις 6:30 μ.μ. στο Αναψυκτήριο Δημήτρης Κιντής στη μεγάλη αίθουσα και θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932378588 Γαζή Μαρίνα»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: