Έτοιμο για να αποσταλεί στην Κούβα το κοντέινερ αλληλεγγύης του Ελληνοκουβανικού Καλαμάτας

Γέμισε με τρόφιμα, φάρμακα και υγειονομικό εξοπλισμό και είναι έτοιμο για να αποσταλεί στην Κούβα το κοντέινερ αλληλεγγύης του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης Καλαμάτας “VENCEREMOS”. Στη φόρτωση του κοντέινερ θα παραστεί και η πρέσβειρα της Κούβας

Γέμισε με τρόφιμα, φάρμακα και υγειονομικό εξοπλισμό και είναι έτοιμο για να αποσταλεί στην Κούβα το κοντέινερ αλληλεγγύης του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης Καλαμάτας “VENCEREMOS”. Στη φόρτωση του κοντέινερ θα παραστεί και η πρέσβειρα της Κούβας, Ζέλμις Μαρία Ντομίνγκες Κορτίνα.

Σε δελτίο τύπου του Συνδέσμου αναφέρονται τα εξής:

«Με χαρά αναγγέλλουμε στα μέλη του Συνδέσμου μας και στους φίλους της Κούβας ότι ύστερα από πολύμηνη προσπάθεια, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα, φάρμακα και υγειονομικό εξοπλισμό και να γεμίσουμε ένα ολόκληρο κοντέινερ.

Την Τρίτη,  8  Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι, το κοντέινερ θα φορτωθεί για να αποσταλεί στο νησί της Επανάστασης, που ζει κάτω από το απάνθρωπο και παράνομο εμπάργκο των ΗΠΑ για πάνω από 60 χρόνια.

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στη φόρτωση του κοντέινερ, στην οποία θα παραστεί και η πρέσβειρα της Κούβας.

Σας περιμένουμε να δώσουμε κι ένα γιορταστικό χαρακτήρα στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τον ηρωικό λαό της Κούβας,  έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου, στην οδό   Φιλελλήνων 24».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: