Εστίες ανά 1 χιλιόμετρο – Οργανωμένο σχέδιο στα Βίλια – Βαριά η κυβερνητική ευθύνη

Οι εστίες ανά χιλιόμετρο παραπέμπουν σε οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού – Βαριά η ευθύνη της κυβέρνησης που αφήνει τα δάση απροστάτευτα και κάνει τη γη εμπόρευμα, στρώνοντας το έδαφος για τα σχέδια-μπίζνες όσων είναι πίσω από τον εμπρησμό.

Την παρακάτω φωτογραφία μας την έστειλε αναγνώστης του περιοδικού (Α.Φ.) και είναι στιγμιότυπο κατά τις πρωινές ώρες από το Zoom Earth. Από αυτό φαίνεται πως υπάρχουν πολλές εστίες πυρκαγιάς, σχετικά κοντά η μία από την άλλη -περίπου 1 χιλιόμετρο- με… “ζηλευτή” συμμετρία, η οποία σπανίως συναντάται στη φύση και παραπέμπει προφανώς σε οργανωμένο σχέδιο.

Πολλά προφίλ και τρολ του διαδικτυακού μηχανισμού της κυβέρνησης διακινούν από το πρωί παρόμοιες εικόνες, υπονοώντας πως εφόσον υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, η κυβέρνηση δεν έχει αντικειμενική ευθύνη, αλλά βρίσκεται ίσως και η ίδια στο στόχαστρο κάποιου σχεδίου αποσταθεροποίησης.

Στην πραγματικότητα, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, καθώς αναδεικνύονται οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης: Μηδενικοί πόροι για δασική προστασία, αντιπυρικά μέτρα και ενίσχυση του πυροσβεστικού σώματος. Και συνάμα παντελής ανικανότητα να προστατέψει τα δάση, ακόμα και με τη μέθοδο της απαγόρευσης της φυσικής παρουσίας ατόμων σε ορεινές και δασικές περιοχές, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας (πάρκα, άλση και λοφίσκοι). Για

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: