Έσπασε την πόρτα για να κάνει έξωση σε ζευγάρι ηλικιωμένων η αστυνομία στα Πετράλωνα

Όσοι γείτονες προσπάθησαν με την παρουσία τους να αποτρέψουν την έξωση, διαμαρτυρόμενοι για την απαράδεκτη αστυνομική επέμβαση, έγιναν και οι ίδιοι θύματα του αυταρχισμού, καθώς δυο άτομα προσήχθησαν στο Α.Τ Ακροπόλεως. 

Η εικόνες ανθρώπων να σέρνονται με τη βία έξω από τα σπίτια τους μας ήταν γνώριμη από το εξωτερικό και ιδίως χώρες όπως η Ισπανία, όπου οι πλειστηριασμοί είχαν λάβει μορφή χιονοστιβάδας κυρίως τα προηγούμενα χρόνια. Μια τέτοια σκηνή εκτυλίχθηκε χθες στα Πετράλωνα, όπου η αστυνομία έσπασε την πόρτα σπιτιού δυο ηλικιωμένων, σαν να επρόκειτο για τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε τραπεζικά χρέη, που οδήγησαν σε έξωση από το σπίτι λόγω κατάσχεσης. Τους αστυνομικούς συνόδευαν και δύο δικαστικοί κλητήρες. Όσοι γείτονες προσπάθησαν με την παρουσία τους να αποτρέψουν την έξωση, διαμαρτυρόμενοι για την απαράδεκτη αστυνομική επέμβαση, έγιναν και οι ίδιοι θύματα του αυταρχισμού, καθώς δυο άτομα προσήχθησαν στο Α.Τ Ακροπόλεως.

Ίσως θα είχαν γλιτώσει τα χειρότερα, αν ακολουθούσαν τις συμβουλές του Δημάρχου Αθηνών και μετέφεραν τη διαμαρτυρία τους στο Μεγάλο Περίπατο…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

2 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: