Εργατικό Κέντρο Άρτας και σωματεία έδειξαν για άλλη μια φορά το «πρόσωπο» της αλληλεγγύης (ΦΩΤΟ)

Πρωτοβουλία έμπρακτης αλληλεγγύης για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη στην πόλη ανέλαβε το Εργατικό Κέντρο Άρτας. Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ήδη έχουν πάρει το δρόμο για κάποιους συνανθρώπους μας!

Πρωτοβουλία έμπρακτης αλληλεγγύης για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη στην πόλη ανέλαβε το Εργατικό Κέντρο Άρτας και σωματεία, στα πλαίσια του καλέσματος μαζικών φορέων και συνδικάτων  που πρωτοστατούν στην οργάνωση της πάλης για μέτρα πραγματικής στήριξης των εργαζομένων και του λαού.

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας απευθύνθηκε συνολικά στους εργαζόμενους της πόλης με σκοπό να συγκεντρωθούν είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μοιραστούν σε εργαζόμενους που έχουν βρεθεί χωρίς δουλειά και εισόδημα και γενικότερα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία του ΕΚ Άρτας αποχτά μεγαλύτερη βαρύτητα ειδικά αυτές τις μέρες των γιορτών, που οι ανάγκες στήριξης είναι ακόμα μεγαλύτερες. Όπως μαρτυρούν και οι παρακάτω εικόνες, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ήδη έχουν πάρει το δρόμο για κάποιους συνανθρώπους μας!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: