Ελένη Γερασιμίδου: Στη Θεσσαλονίκη και όπου χρειαστεί ο λαός να δώσει το «παρών» κόντρα στα σχέδια του αφανισμού του

Η κινητοποίηση των αγωνιστών της Θεσσαλονίκης δεν είναι πρωτόγνωρη. Και στο παρελθόν υπήρξαν μαχητικές παρεμβάσεις αντίστασης. Κάθε φορά που ο ιμπεριαλισμός δείχνει τα δόντια του με σκοπό να αιματοκυλίσει τους λαούς, οι μαχητικοί συμπατριώτες μας αντιστέκονται με εφευρετικότητα.

Η Ελένη Γερασιμίδου με δήλωσή της που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Ριζοσπάστης” (8/4/2022) καταδικάζει την απαράδεκτη καταστολή και τις συλλήψεις στην απεργιακή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Η αγαπημένη ηθοποιός στη δήλωσή της επισημαίνει τα εξής:

«Η κινητοποίηση των αγωνιστών της Θεσσαλονίκης δεν είναι πρωτόγνωρη. Και στο παρελθόν υπήρξαν μαχητικές παρεμβάσεις αντίστασης. Κάθε φορά που ο ιμπεριαλισμός δείχνει τα δόντια του με σκοπό να αιματοκυλίσει τους λαούς, οι μαχητικοί συμπατριώτες μας αντιστέκονται με εφευρετικότητα.

Αλλάζουν τις πινακίδες και μπερδεύουν τα φορτωμένα πόλεμο οχήματα.

Στη Θεσσαλονίκη πριν χρόνια, στην Αλεξανδρούπολη προχτές, στη Θεσσαλονίκη ξανά και όπου χρειαστεί, ο λαός να δώσει το «παρών» κόντρα στα σχέδια του αφανισμού του.

Να σταματήσουν φορτηγά, πλοία, οποιαδήποτε μέσα μεταφέρουν πόλεμο. Να ακουστούν οι φωνές της αλήθειας και να μη φιμώνονται όσοι παλεύουν για το δίκιο. Εξάλλου το μήνυμα της μεγάλης απεργίας της Τετάρτης ήταν για μια ζωή με δικαιώματα και χωρίς πολέμους. Για μια δίκαιη ζωή χωρίς άγρια αστυνόμευση και τρομοκρατία.»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: