ΕΚ Λαυρίου – Αν. Αττικής: Ο λαός θα τσακίσει τους φασίστες σε κάθε χώρο δουλειάς, στις γειτονιές και παντού

Είναι βαθιά γελασμένοι οι νοσταλγοί του Χίτλερ και έχουν μεγάλες αυταπάτες αν νομίζουν ότι έτσι θα βάλουν εμπόδια στη δράση πρωτοπόρων αγωνιστών. Δεν το κατάφεραν οι πολιτικοί τους πρόγονοι, οι ταγματασφαλίτες και οι δωσίλογοι και φυσικά δεν θα το καταφέρουν και τα σημερινά απομεινάρια τους.

Την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση ενάντια στο στέλεχος του ΚΚΕ και της ΚΝΕ Άγγελο Μπαλτά στο Γέρακα που, γνωστά φασιστοειδή με κουκούλες, τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν στο χέρι καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής.

Στην ανακοίνωσή του επισημαίνει:

«Είναι βαθιά γελασμένοι οι νοσταλγοί του Χίτλερ και έχουν μεγάλες αυταπάτες αν νομίζουν ότι έτσι θα βάλουν εμπόδια στη δράση πρωτοπόρων αγωνιστών. Δεν το κατάφεραν οι πολιτικοί τους πρόγονοι, οι ταγματασφαλίτες και οι δωσίλογοι και φυσικά δεν θα το καταφέρουν και τα σημερινά απομεινάρια τους.

Τα φασιστοειδή και με τη σημερινή τους πράξη έδειξαν τι τους τρομάζει και ποιανού τα συμφέροντα υπηρετούν. Αυτό που φοβούνται είναι οι πρωτοπόροι αγωνιστές που δρουν οργανωμένα και πολεμούν το καπιταλιστικό σύστημα της εκμετάλλευσης που θρέφει τους φασίστες και τις πράξεις τους.

Οι φασίστες θα πάρουν την απάντησή τους από τους εργαζόμενους και το λαό, που πλέον έχει καταλάβει καλά ότι  ο φασισμός είναι γέννημα θρέμμα ενός συστήματος που μαυρίζει την ζωή μας, και θα τσακίσει τους φασίστες σε κάθε χώρο δουλειάς, στις γειτονιές και παντού».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: