«Είχαν αποφασίσει, η φωτιά να σβήσει στο Αιγαίο» (VIDEO)

«Είχαν αποφασίσει οι κύριοι, η φωτιά να σβήσει στο Αιγαίο. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια. Ούτε αεροπλάνα πετάνε, ούτε πυροσβεστικά υπάρχουν».

Στην πρώτη γραμμή της μάχης, για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές, βρίσκονται τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Μία από τις περιοχές που δοκιμάζονται αυτές τις μέρες είναι η Εύβοια. Εκεί, στο πύρινο μέτωπο, οι κομμουνιστές παλεύουν με τους υπόλοιπους κατοίκους, σε πολλές περιπτώσεις μόνοι τους, αφού δεν υπάρχουν επαρκείς πυροσβεστικές δυνάμεις. Η απουσία του κράτους προκαλεί την οργή του λαού της περιοχής.

«Είχαν αποφασίσει οι κύριοι, η φωτιά να σβήσει στο Αιγαίο. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια. Ούτε αεροπλάνα πετάνε, ούτε πυροσβεστικά υπάρχουν», δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Στάθης Κεντρής, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ που μαζί με τους υπόλοιπους κατοίκους δίνει τη μάχη στη Στροφιλιά, ένα από τα χωριά που απειλούνται. «Αυτό είναι το επιτελικό κράτος», πρόσθεσε οργισμένος, σημειώνοντας πως οι μόνοι που έμειναν για να σώσουν το χωριό ήταν οι ίδιοι οι κάτοικοι.

Πηγή: 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: