Δύο αυτοκτονίες προσφύγων σε δυο μέρες στις Μουριές Κιλκίς

Τα δυο τραγικά περιστατικά συνέβησαν χτες, ανήμερα Χριστούγεννα και σήμερα, ενώ δεν έγιναν γνωστά περισσότερα στοιχεία εκτός από τις χώρες καταγωγής και την ηλικία των δύο προσφύγων.

Η τραγική είδηση της αυτοκτονίας δυο νέων αντρών σε ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται εκατοντάδες πρόσφυγες στην περιοχή Μουριές Κιλκίς, είδε σήμερα το φως μέσα από ανάρτηση του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων (Greek Forum of Refugees) σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τα δυο τραγικά περιστατικά συνέβησαν χτες, ανήμερα Χριστούγεννα και σήμερα, ενώ δεν έγιναν γνωστά περισσότερα στοιχεία εκτός από τις χώρες καταγωγής και την ηλικία των δύο προσφύγων που, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έδωσαν τέλος στη ζωή τους.

Η ανάρτηση του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων έχει ως εξής:

«Οδυνηρές ειδήσεις από το Κιλκίς και την περιοχή των Μουριών.

Σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου φιλοξενούνται 350 – 400 πρόσφυγες, δύο νέοι άνδρες αυτοκτόνησαν, ο ένας χθες κι ο άλλος σήμερα.

Ο πρώτος, Αφγανικής καταγωγής, πατέρας δύο παιδιών, 32 – 33 ετών, βρέθηκε σε μία γέφυρα κρεμασμένος, έξω από το ξενοδοχείο.

Ο δεύτερος άνθρωπος, Ιρακινής καταγωγής, κοντά στα 30 χρονών, βρέθηκε κρεμασμένος στο διάδρομο του ξενοδοχείου από το συγκάτοικό του, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει περισυλλέξει, ήδη, τα πτώματα των δύο ανθρώπων».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: