«Διαλύουν την ασφάλιση και βγαίνουμε στο δρόμο, πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο»: Μαχητικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Χιλιάδες διαδηλωτές σήμερα στα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έδωσαν στο δρόμο μαζική, μαχητική, δυναμική απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης και υπόσχεση συνέχισης του αγώνα για αποκλειστικά δημόσια υποχρεωτική Ασφάλιση για όλους.

Χιλιάδες εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι και νέοι με τα συλλαλητήριά τους σήμερα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις έδωσαν μαζική, μαχητική, δυναμική απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης για παραπέρα ιδιωτικοποίηση της Ασφάλισης.

Με  κεντρικό σύνθημα «Κανείς ανασφάλιστος» οι διαδηλωτές στην Αθήνα έδωσαν στο  δρόμο υπόσχεση συνέχισης του αγώνα για αποκλειστικά δημόσια υποχρεωτική Ασφάλιση για όλους, ενώ ανακοινώθηκε πανελλαδικό συλλαλητήριο συνταξιούχων στις 14 Δεκέμβρη, με συγκέντρωση και πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Φωτογραφίες από την κινητοποίηση στην Αθήνα:

Συνθήματα όπως «Ταφόπλακα στο μέλλον μας, κλέβουν το παρόν και σώζουνε τα κέρδη των καπιταλιστών, και «Ούτε ρίσκο, ούτε λοταρία, δεν θα παραδώσουμε στο τζόγο τα ταμεία», κυριάρχησαν στη μαζική και μαχητική πορεία που πραγματοποίησαν στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, μετά από συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου, εργατικά σωματεία, συνταξιουχικές οργανώσεις και φορείς του κινήματος.

Φωτογραφίες από την κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: