“Δεν βίασα την 11χρονη κοπέλα, το ήθελε και αυτή…” – Σοκαριστική ομολογία του προπονητή της αθλήτριας

Ο βιαστής της 11χρονης κοπέλας δεν έχει καν μετανιώσει για τις πράξεις του και ισχυρίζεται προκλητικά πως “όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν υφίσταται βιασμός. Εγώ περίμενα να παντρευτούμε…”!

Αν κάποιοι επιμένουν να αναρωτιούνται γιατί μίλησε τώρα η Σοφία Μπεκατώρου και γιατί έπρεπε να το κάνει μετά από τόσα χρόνια, την απάντηση την δίνει η αλυσίδα των αποκαλύψεων που ακολούθησε, η οποία φέρνει στο φως σοκαριστικές υποθέσεις και τη μαυρίλα που επικρατεί στις Αθλητικές Ομοσπονδίες, που κάποιοι τις θεωρούν φέουδά τους.

Μία από τις πιο σοκαριστικές περιπτώσεις είναι η καταγγελία μιας αθλήτριας ιστιοπλοΐας για τον βιασμό της από τον προπονητή της στον Ναυτικό Όμιλο, όταν ήταν μόλις 11 χρονών. Η ίδια κατήγγειλε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι ήταν “βιασμός με όλο το νόημα”. Αρχικά δε θέλησε να αποκαλύψει τι της είχε συμβεί, για να μην το περάσει και η οικογένειά της. Όταν τελικά το έκανε, τρία χρόνια αργότερα, οι γονείς της θέλησαν να την προστατέψουν από τον διασυρμό στην κλειστή κοινωνία ενός μικρού χωριού και δεν κινήθηκαν νομικά. Απευθύνθηκαν όμως στην αστυνομία καθώς και στο συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου, που απλώς έθαψε το θέμα -για αυτό και χαρακτηρίζει τους υπεύθυνούς του ως ηθικούς αυτουργούς του βιασμού της.

Τώρα όμως η ίδια νιώθει πως είναι σε μια ηλικία που μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Εννιά χρόνια μετά, αποφάσισε να καταγγείλει το γεγονός, ενώ θα κληθεί να μιλήσει και στον εισαγγελέα για την υπόθεση, που δεν έχει καταγραφεί.

Αυτό που ήταν, ωστόσο, ακόμα πιο σοκαριστικό ήταν η δήλωση-ομολογία του προπονητή της, σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, που λέει πως δεν μπορεί να δεχτεί τη λέξη “βιασμός”, γιατί αυτό είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. “Όταν όμως είναι αμοιβαίο, δεν υπάρχει βιασμός! Απεναντίας, είχαμε συμφωνήσει να παντρευτούμε, μόλις μεγάλωνε λίγο ακόμα…”

Μπορεί ο ίδιος να πιστεύει ότι δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο στις πράξεις του, στην πραγματικότητα όμως ομολογεί ανοιχτά μια περίπτωση παιδεραστίας, και αυτό στην “καλύτερη περίπτωση”, που ισχύει η δική του εκδοχή.

Στη συνέχεια δίνει μάλιστα με κυνισμό λεπτομέρειες για τα… αγνά αισθήματα που έτρεφε για το μικρό κορίτσι, βάζοντας μάλιστα και μια καρικατούρα… “ταξικής διάστασης”, γιατί “ένα κορίτσι από φτωχή οικογένεια έχει τεράστια ωριμότητα…”!

Κάναμε γιορτές στο σπίτι μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της. Ήμουν ερωτευμένος και είχα αποκλείσει τη ζωή μου από κάθε άλλη γυναίκα, οποιαδήποτε γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν. Εγώ αυτό που περίμενα από αυτήν ήταν κάποια στιγμή να μου στείλει ένα μήνυμα γιατί όντως ήθελα αυτήν την κοπέλα. Αν τουλάχιστον με απορρίψει από γάμο να το ξέρω, για να μπορώ να προχωρήσω τη ζωή μου.

Την αγαπάω και με αγάπησε και την ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο κάθε φορά και δεν μπορούσα να δω καμία άλλη γυναίκα. Είχα σχέση και την χώρισα. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει… Μία φορά θα γίνει, δύο; Πόσες θα γίνει; Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από μένα και έχω τραγικά στοιχεία να αποκαλύψω.

Δηλαδή μια κοπέλα δεν μπορεί να παντρευτεί μικρή; Και σε πληροφορώ ότι από μία φτωχή οικογένεια υπάρχει μια τεράστια ωριμότητα. Τα παιδιά που προέρχονται από μία πολύ φτωχή οικογένεια είναι τα πιο ωραία. (…) Αλλά όσο μεγάλωνε κι εμένα μου άρεσε που προερχόταν από μια φτωχή οικογένεια, γιατί ήταν πάρα πολύ τίμια και δεν την ένοιαζε, γιατί έλεγα ότι εγώ όλα αυτά θα τα ξεπληρώσω, θα στα δώσω πίσω. Είχα και εγώ συναισθήματα.

Λέει μάλιστα πως του ήρθε “κεραμίδα” η καταγγελία για βιασμό, ενώ αυτός περίμενε τον γάμο, γιατί έτσι γινόταν κάποτε και δε θεωρούνταν μεγάλη διαφορά ηλικίας τα 16 χρόνια. Ενώ αρνείται πως προχώρησε σε σεξουαλική επαφή μαζί της από τα 11 χρόνια της.

Εμένα μου έπεσε κεραμίδι στο κεφάλι γιατί περίμενα ένα κοριτσάκι να με αναζητήσει για να λήξουμε τη σχέση μας σε ένα γάμο και τελικά καταλαβαίνω ότι έχω καταγγελία για βιασμό.

Δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή σε ηλικία 11 ετών και δεν υπήρξε για τον απλούστατο λόγο ότι μου είχε στείλει μια φορά ένα μήνυμα κρυφά από το κινητό του πατέρα της και την άλλη μέρα πήγα και τους το έδειξα να το διαχειριστούν όμορφα. Σίγουρα πλατωνικό ήταν, όπως ερωτεύεται μία κοπέλα τον δάσκαλό της ή ένα αγόρι τη δασκάλα.

Δεν το θυμάμαι, πάντως δεν ήταν 11 χρονών, αυτό είναι… Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό το πράγμα. Ηταν μεγαλύτερη. Δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά ηλικίας τα 16 χρόνια. Κάποτε παντρευόντουσαν έτσι μόνο. (…) Δεν είχα πονηρό σκοπό και πρόστυχο… Την αγαπάω ρε γαμώτο, είναι ντροπή να αγαπάς έναν άνθρωπο; Θα μεγαλώσει, σιγά πια, 16 χρόνια διαφορά, οκ ρε παιδί μου, έχουν γίνει πολύ μεγαλύτερα και υπάρχουν και οικογένειες έτσι.

Ακολουθεί το βίντεο με όσα σοκαριστικά ομολογεί ο ίδιος, είτε επειδή δεν έχει συναίσθηση των πράξεών του, είτε γιατί τον συμβούλευσαν νομικά να ακολουθήσει αυτή την “υπερασπιστική γραμμή”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: