Δεν είναι φασίστας αλλά… -Ακαδημαϊκός ενοχλείται από αντιφασιστικά συνθήματα και λέει τους Κνίτες φασισταριά

Σε μια εποχή που η ακροδεξιά αλωνίζει με κραυγές μίσους κάποιοι υπεραμύνονται της “λευκότητας” ντουβαριών από αντιφασιστικά συνθήματα της ΚΝΕ. 

Δεν είναι φασίστας, αλλά…

Σε μια εποχή που η ακροδεξιά αλωνίζει με κραυγές μίσους κατά προσφύγων και κάθε διαφορετικά σκεπτόμενου, προτείνοντας να ξανανοίξει η Μακρόνησος, σε μια περίοδο που αναμένεται με αγωνία η έκβαση της δίκης της ναζιστικής συμμορίας της ΧΑ, κάποιοι υπεραμύνονται της “λευκότητας” ντουβαριών από αντιφασιστικά συνθήματα της ΚΝΕ. Ο λόγος για διδάσκοντα του Γεωπονικού, ο οποίος ενοχλήθηκε βαθιά επειδή ο φρεσκοβαμμένος τοίχος της σχολής κοσμείται από τον πασίγνωστο αντιφασιστικό στίχο του Φώντα Λάδη με υπογραφή της ΚΝΕ και ένα απόλυτα καλαίσθητο γκράφιτι να το συνοδεύει. Ο κύριος αυτός ωστόσο, ενοχλείται τόσο πολύ από τον αντιφασισμό, όσο και από τον ίδιο το φασισμό, με τον οποίο δεν έχει καμία σχέση βεβαίως – βεβαίως. Μόνο που αναπαράγει την σάπια θεωρία εξίσωσης των δύο άκρων, αυτήν που εξισώνει όσους τσάκισαν το τέρας του φασισμού με τους ίδιους τους φασίστες, χρησιμοποιώντας μάλιστα χαρακτηρισμούς όπως “νεάντερταλ φασιστοειδή” και “φονιάδες της αισθητικής”. Γιατί δεν υπάρχει τίποτε πιο ιερό από το άσπιλο και αμόλυντο ασβέστωμα, αποστειρωμένο από κάθε ιδεολογία, που τόσο σαγηνεύει τους νοικοκυραίους.

Αυτός ο τοίχος βρίσκεται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Πριν μία εβδομάδα αυτός ο τοίχος ήταν χάλια, με αφίσες, συνθήματα,…

Gepostet von Manolis Psomiadis am Freitag, 11. September 2020

Αυτός ο τοίχος βρίσκεται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Πριν μία εβδομάδα αυτός ο τοίχος ήταν χάλια, με αφίσες, συνθήματα, βρώμα κα.
Κάποιοι άνθρωποι μόχθησαν, πλήρωσαν, προσπάθησαν και ο τοίχος καθαρίστηκε, βάφτηκε κι εγινε σαν καινούριος.
Κάποια όμως φασιστοειδή, που έτσι νομίζουν ότι καταπολεμούν τον φασισμό, πηγαν μετα από μόλις 1 ημέρα και τον έκαναν σαν τα μούτρα τους.
Απαράδεκτα νεάτερνταλ φασιστοειδή και φονιάδες της αισθητικής και της ομορφιάς είναι, που ζουν σε εικονική πραγματικότητα και τίποτα περισσότερο…

ΥΓ1. Για όσους με γνωρίζουν, και για να μην παρεξηγηθώ, ξέρουν πόσο απέχουν οι απόψεις και οι πράξεις μου από τον κανονικό φασισμό!

ΥΓ2. Το μόνο καλό που έκαναν είναι ότι στα παιδιά μου θα το έχω για να το δείξω ως παράδειγμα προς αποφυγή και να τα μάθω στη ζωή τους να μην γίνουν έτσι…αυτό ειναι το δικό μου χρέος!!!

 

Με πληροφορίες από facebook 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 σχόλιο

Κάντε ένα σχόλιο: