Δ. Κουτσούμπας από την Καρδίτσα: “Δεν είναι ώρα για ψίχουλα. Να δοθούν αποζημιώσεις 100% χωρίς αστερίσκους”

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, τα ακούμε και από τους κυβερνώντες και από τις τοπικές αρχές. Θέλουμε να δούμε πράξεις. Και αυτό σημαίνει αποζημίωση στο 100% για όλες τις καταστροφές, χωρίς όρους και αστερίσκους και προϋποθέσεις. Δεν είναι ώρα για ψίχουλα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας πραγματοποιεί περιοδεία στην περιοχή της Καρδίτσας και απαιτεί οργισμένος να αποζημιωθούν στο 100% οι κάτοικοι της περιοχής, χωρίς όρους, αστερίσκους και προϋποθέσεις που θα τους αποκλείουν ή θα τους δίνουν ένα επίδομα και κάτι ψίχουλα, παρηγοριά στον άρρωστο.

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, τα ακούμε και από τους κυβερνώντες και από τις τοπικές αρχές. Θέλουμε να δούμε πράξεις. Και αυτό σημαίνει αποζημίωση στο 100% για όλες τις καταστροφές, χωρίς όρους και αστερίσκους και προϋποθέσεις. Δεν είναι ώρα για ψίχουλα. Δεν μπορεί να αποκαταστήσει κανείς με ένα επίδομα και ψίχουλα το σπίτι του, το μαγαζί του. Ούτε και με μια απλή αναστολή των χρεών του. Θα μπορεί δηλαδή να τα πληρώσει μετά από ένα εξάμηνο; Πρέπει να ανασταλούν όλα τα χρεή μέχρι να αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές. Το επίδομα πρέπει οπωσδήποτε να καλύπτει το 100%, ό,τι θα έπαιρνε κανείς αν δούλευε κανονικά, και όχι τις κοροϊδίες της κυβέρνησης, της αξιωματικής αντιπολίτευσης, των Περιφερειών και των Δήμων.

https://twitter.com/gt_kke/status/1308665623237492736

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: