Χανιά: Βούλιαξε από κόσμο το Ενετικό Λιμάνι στο Φεστιβάλ (ΦΩΤΟ)

Βούλιαξε από κόσμο ο προμαχώνας του SanSalvatore στο Ενετικό Λιμάνι, στα Χανιά, την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή.

Βούλιαξε από κόσμο ο προμαχώνας του SanSalvatore στο Ενετικό Λιμάνι, στα Χανιά, την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή.

Χανιώτες και Χανιώτισσες κάθε ηλικίας παρακολούθησαν τη μεγάλη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού και τις άλλες εκδηλώσεις στις οποίες ξεχώρισε το αφιέρωμα με τίτλο «Η Ελλάδα στη δίνη των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών – 100 χρόνια από το διδακτικό παράδειγμα της Μικρασιατικής Εκστρατείας».

Μεγάλη ανταπόκριση υπήρχε στη συλλογή υπογραφών στα κείμενα για τη μη ανανέωση της σύμβασης της Αμερικανό – νατοϊκής βάση της Σούδας όπως επίσης για τη διάσωση και την ιστορική ανάδειξη των φυλακών του Ιτζεδίν και το σπίτι του Άρη Βελουχιώτη στην Γαύδο.

Στο χώρο του φεστιβάλ λειτουργεί έκθεση με θέμα τα 100 χρόνια της Κομμουνιστικής Διεθνούς και τίτλο «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε», Μαθητικό Στέκι, το «Κόκκινο Αερόστατο» (χώρος για τις μικρότερες ηλικίες της νεολαίας), Παιδότοπος για τα πιο μικρά παιδιά, χώρος για τους φοιτητές και σπουδαστές, χώρος για τους νέους εργαζόμενους και ανέργους, χώρος κατά των ναρκωτικών, έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».

Στις εκδηλώσεις της δεύτερης μέρας, σήμερα το βράδυ ξεχωρίζει η πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και η μεγάλη συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ακολουθούν εικόνες από την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων του  Φεστιβάλ στα Χανιά:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: