“Aυτοκτόνησε γιατί του ασκήθηκε ψυχολογική βία στο στρατό” – Καταγγελία από τον πατέρα 23χρονου αυτόχειρα φαντάρου στην Κεφαλονιά

Ο νεαρός στρατιώτης είχε πέσει με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό της Κεφαλλονιάς, με τον πατέρα του να αποκαλύπτει μετά την κηδεία ότι δεν ήταν ατύχημα, αλλά αυτοκτονία λόγω μεγάλης ψυχολογικής πίεσης που υπέστη από άλλους φαντάρους και ανώτερούς του.

“Δεν πέθανε από ατύχημα. Ο γιος μου έθεσε τέρμα στη ζωή του. Τον έστειλα να υπηρετήσει την πατρίδα όπως την υπηρέτησα κι εγώ. Τον προέτρεπα να πάει να υπηρετήσει την πατρίδα γιατί πίστευα ότι αυτό ήταν το σωστό. Δυστυχώς, όμως, εκεί που πήγε του ασκήθηκε μεγάλη ψυχολογική βία και από φαντάρους και από υψηλόβαθμους αξιωματικούς. Ήταν πυροβολητής και υπηρετούσε στην Πάτρα. Ήταν ένα παιδί μορφωμένο που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν. Ξέρω πως ό,τι και να κάνω δεν θα τον γυρίσω πίσω. Σας δίνω, όμως, τον λόγο μου πως όλοι αυτοί θα πληρώσουν. Έχουμε μία πατρίδα που δεν έχει λεφτά, δεν έχει μέλλον, αλλά δεν γίνεται να μην έχουμε αξιοπρέπεια. Αν δεν έχουμε αξιοπρέπεια, να πάμε να φουντάρουμε όλοι μας. Κι εγώ πρώτος”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: