Άστρα μη με μαλώνετε

Έγκυρες αστρομωμικές προβλέψεις του ειδικού συνεργάτη μας Αστρομώμου, με βάση την αλάνθαστη ματεριαλιστική, διαλεκτική μέθοδο.

Κριός

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο είναι πιθανό να διογκώσει επιθυμίες και ανάγκες, φέρνοντάς σε στα πρόθυρα μιας πλεονεξίας ή καταναλωτικής «μανίας». ίσως πάλι φταίει το γεγονός πως ζεις σε ένα καταναλωτικό σύστημα που σου γεννά επιθυμίες κι ανάγκες για να σε ελέγχει και να συνεχίζεις να δουλεύεις χωρίς να μιλάς, ως γρανάζι στη μηχανή του. Από την άλλη φαίνεται πως θα έχεις και έκτακτες εισφορές ως αντίμετρο, ή τουλάχιστον έτσι θα λες επειδή ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ και ντρέπεσαι να παραδεχτείς το λάθος

Άστρα μη με μαλώνετε

Ερωτικά

Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, όμως ας είμαστε ειλικρινείς, τίποτα δεν θα συμβεί!

 

Ταύρος

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και μπορεί το ίδιο εύκολα να διεγείρει πάθη. Βέβαια θα παίξει ρόλο το γεγονός πως λήγει ο λογαριασμός της Δ.Ε.Η και το χνούδι στην τσέπη σου ήδη το χρωστάς αλλού. Σε κάθε περίπτωση, ως προς το τελικό αποτέλεσμα όλα θα κριθούν από την δική σου βούληση. Αν πάλι η λαϊκή εξουσία σου φαίνεται γραφική, μπορείς να κατέβεις με τους Παραιτηθείτε στο Σύνταγμα, κρατώντας πλακάτ που θα καταγγέλει τον σοβιετισμό του ελληνικού κράτους.

Άστρα μη με μαλώνετε

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με υπέροχες πλευρές του εαυτού σου κι επιθυμίες που φοβάσαι να παραδεχτείς. Τόλμα το, δεν έχει αποδειχτεί πως τυφλώνει.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Ταύρο, οφείλεις να προετοιμαστείς για όσα έρχονται. Θα υπάρξουν παρασκηνιακές διαβουλεύσεις στη δουλειά αλλά μην μασάς, ρίχνε απλά στο αφεντικό διακριτικές σπόντες εναντίον του συναδέλφου και ίσως απολυθείς την μεθεπόμενη φορά.

Άστρα μη με μαλώνετε

Ερωτικά

Το δίπολο Δία-Κρόνου είναι εύκολο να σε παρασύρει σε «διπλές» καταστάσεις. Μην ξεχάσεις πως πρόκειται για ψευτοδίλημμα και πως η ερωτική χειραφέτηση της εργατικής τάξης εξαρτάται από τη δράση της ενώ δεν πρέπει να την ξεχωρίζεις από τα υπόλοιπα αιτήματά της.

 

Καρκίνος

Σήμερα καλείσαι να αξιολογήσεις τις φιλίες σου. Πολύ πιθανόν να διαπιστώσεις πως τελικά απλά συμμετέχεις σε λυκοσυμμαχίες. Χαλάρωσε, δεν έγινε και τίποτα, δεν είναι δα και η πρώτη φορά που θα πέσεις από τα σύννεφα.

Άστρα μη με μαλώνετε

Ερωτικά

Η πορεία της Αφροδίτης στο… καλά χέστο, μεταξύ μας αν είχες ερωτικά δεν θα καθόσουν να διαβάσεις τα ζώδια

 

Λέων

Το απαξιωτικό σου ύφος απέναντι σε όσους δεν συμφωνείς μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις, αλλά η Σελήνη στον Ταύρο προμηνύει πως δεν θα υπάρχουν δυσάρεστες εξελίξεις. Όμως η Σελήνη δεν θα μπαστακωθεί για πάντα εκεί και κάποια στιγμή δεν θα τη γλυτώσεις τη μπούφλα. Και επιτέλους πάψε να δηλώνεις Assistant in Product Distribution and Logistics. Αποθηκάριος είσαι, αποδέξου το και γράψου στο Σωματείο σου.

Άστρα μη με μαλώνετε

Ερωτικά

Λένε πως εσύ μπορεί να τελείωσες με το παρελθόν αλλά το παρελθόν δεν τελείωσε μαζί σου. Ξέχνα το, σε έχει μπλοκ και όχι δεν βγαίνει με άλλους για να ζηλέψεις.

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, παρ’ όλα αυτά εσύ επέλεξες να διαβάσεις ζώδια. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις; Σε σώζει πως δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις το βιβλίο του Βαρουφάκη.

Άστρα μη με μαλώνετε

Ερωτικά

Αρχικά όλα συντελούνται σε επικοινωνιακό επίπεδο. Όπως ο Βαρουφάκης που λέγαμε. Μέλι-μέλι και τηγανίτα τίποτα. Τι να σου πω, καλό το sexting αλλά χρειάζεται και επαφή με την κοινωνία.

 

Ζυγός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε φέρνει προ διλήμματος. Το θέμα είναι αν θα κάτσεις να εκβιάζεσαι και στο τέλος να ματώσεις, ή να ματώσεις για να μην εκβιάζεσαι. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου. Μάλλον κλέβεις στο ζύγι.

Άστρα μη με μαλώνετε

Ερωτικά

Φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος εξελίξεων για να ανοίξει ο επόμενος και σε μια τέτοια περίοδο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι έναν απολογισμό σε σχέση με όλα αυτά που ίσως θα ήθελες να συμβούν, υποστήριξες να συμβούν, αλλά τελικά δεν σε αντιπροσώπευαν. Τσιπρίτσα.

 

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Ταύρο δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα ως προς το οικονομικό σκέλος. Όμως μη βιαστείς να αγοράσεις γραβάτα πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος των διαβουλεύσεων. Επιπλέον το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί δυσάρεστες εξελίξεις στο συγγενικό σου περιβάλλον. Ίσως μάθεις πως η μάνα σου ψήφισε Ν.Δ.

Άστρα μη με μαλώνετε

Ερωτικά

Με τον Πλούτωνα στις «επάλξεις» είναι δύσκολο να μην έχεις αυτό που ζητάς, κυρίως αν έχεις ρίξει τόσο τις απαιτήσεις σου ώστε να βλέπεις ως αντίμετρο τα συσσίτια.

 

Τοξότης

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε οδηγεί σε μια δύσκολη απόφαση, αφού καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα στο συμφέρον σου και τα συναισθήματά σου.  Βέβαια αν έχεις συνδεθεί συναισθηματικά με τον Τσακαλώτο ή τον Άδωνι τότε είσαι άξιος/α της μοίρας σου.
Ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να διεκπεραιώσεις έναν ικανό αριθμό εργασιών και οφείλεις να μείνεις συγκεντρωμένος/η, ώστε να πάνε όλα καλά και να αγοράσει το αφεντικό σου εκείνο το σκάφος που τον έχει πρήξει ο γιος του.

Άστρα μη με μαλώνετε

Ερωτικά

Φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας νέας πορείας, απαλλαγμένης από εμμονές κάτι βέβαια που μπορεί να συνδυαστεί με τη μελέτη του τέλους μιας ιστορίας (ΠΡΟΣΟΧΗ όχι ΤΗΣ Ιστορίας), η οποία αν μη τι άλλο αποδείχτηκε εξαιρετικά «διδακτική» σε σχέση με τα όρια ή τις επιθυμίες σου. Δεν ξέρω αν με εννοείς.

 

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου ζητά να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωής σου ή να ανοίξεις το Κεφάλαιο σε περίπτωση που δεν το έχεις ήδη πράξει. Επιπλέον, στα επαγγελματικά σου, είναι πλέον σαφές ότι το μεγάλο ψάρι δεν πρόκειται ποτέ να λυπηθεί το μικρό, γι’ αυτό διάλεξε με σαφήνεια which side are you on. Παράλληλα βέβαια, μόνο ο Ερμής στον Ταύρο θα μπορεί να σε αποζημιώσει, καθώς κάτι τέτοιο δεν θα προβλέπεται από τη νέα νομοθεσία περί ομαδικών απολύσεων.

Άστρα μη με μαλώνετε

Ερωτικά

Αν νιώσεις ότι «ο κόμπος έφτασε στο χτένι», δεν έχεις παρά να πάρεις τις αναγκαίες αποφάσεις, εκείνες δηλαδή που θα σε απελευθερώσουν οριστικά από όσα σε εγκλωβίζουν. Στον αντίποδα «παίζει» μια καταλυτική νέα γνωριμία από Κάππα. Κάππα ε;

 

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να τακτοποιήσεις τον χώρο σου και να τον κάνεις πιο λειτουργικό, είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το γραφείο σου, είτε το μυαλό σου. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να πάρεις γενναίες αποφάσεις σχετικά με την υγεία σου, κόβοντας οριστικά όλα εκείνα που σε βλάπτουν και καταπολεμώντας ριζικά κάθε παθογόνο παράγοντα.

Άστρα μη με μαλώνετε

Ερωτικά

Μια ερωτική-σεξουαλική πρόκληση μπορεί να σε αναστατώσει αλλά πριν ενδώσεις σκέψου ότι το συγκεκριμένο μπορεί να το διαβάζει και η σχέση σου και δεν αποκλείεται να μπλέξεις/ω άσχημα. Επιπλέον, κρυφές καταστάσεις ή απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια με κίνδυνο να μάθουν όλοι πως στο παρελθόν μπήκες στον πειρασμό να αγοράσεις ροζ πόλο.

 

Ιχθύες

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, φαίνεται πως ένα άτομο από το περιβάλλον σου δεν «παίζει» καθαρά κι αν το εμπιστευθείς, μπορεί να σου στοιχίσει συναισθηματικά αλλά και οικονομικά, ίσως το αφεντικό σου. Τα ανάλογα ισχύουν κι ως προς την συμμετοχή σου σε συλλογικότητες κι εδώ θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα «κλείσεις τα μάτια» προκειμένου να καρπωθείς οφέλη ή αν θα ρίξεις «μαύρη πέτρα» και θα σε φωνάζουν Αρτέμη. Με τον Ερμή στον Ταύρο, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα πολλαπλασιαστούν, ίσως μάλιστα να υποπέσουν στην αντίληψή σου μια σειρά από πληροφορίες ή γνώσεις, που μπορεί να έχουν ουσία και νόημα για την ζωή σου. Αν διαβάζεις το παρόν σάιτ ήδη σου συμβαίνει.

Άστρα μη με μαλώνετε

Ερωτικά

Φαίνεται πως θα γνωρίσεις κόσμο που θα αισθανθείς πως σε αποδέχεται, δεν σημαίνει πως θα τους γουστάρεις κι εσύ. Επίσης θα κληθείς να ασχοληθείς με ξένα προβλήματα, αλλά έτσι κι αλλιώς είμαστε όλοι Ξένοι.

Σήφης Πατερούλης

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: