“Άσε ρε Κουτσούμπα…Δεν θα διοικήσει τον τόπο το 5%”… – Όταν η έλλειψη ψυχραιμίας συναντά τον αντικομμουνισμό

Ο Γ. Πατούλης για να δικαιολογήσει την αντιλαϊκή πολιτική του, και των προκατόχων του, την πολιτική της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων επιστράτευσε ψέματα και κατηγορίες εναντίον των κατοίκων των περιοχών» ενώ «έφτασε στο σημείο να λέει ότι οι κάτοικοι του Μαραθώνα και των γύρω περιοχών ευθύνονται για το έγκλημα της Φυλής γιατί δεν θέλουν τα σκουπίδια στο Γραμματικό»

Για τον αντικομμουνισμό και τις συκοφαντίες που χρησιμοποίησε «όταν έχασε την ψυχραιμία του από τις δίκαιες διαμαρτυρίες των κατοίκων του Μαραθώνα και του Βαρνάβα για το περιβαλλοντικό έγκλημα του ΧΥΤΑ/ΜΕΑ – ΜΕΒΑ που ετοιμάζουν στο Γραμματικό», καταγγέλλει τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη η Τομεακή Οργάνωση Βορείου Τομέα της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Τονίζει πως «για να δικαιολογήσει την αντιλαϊκή πολιτική του, και των προκατόχων του, την πολιτική της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων επιστράτευσε ψέματα και κατηγορίες εναντίον των κατοίκων των περιοχών» ενώ «έφτασε στο σημείο να λέει ότι οι κάτοικοι του Μαραθώνα και των γύρω περιοχών ευθύνονται για το έγκλημα της Φυλής γιατί δεν θέλουν τα σκουπίδια στο Γραμματικό».

«Κι όταν είδε ότι αυτά που επικαλείται δεν πείθουν το έριξε στο αντικομμουνισμό με εκφράσεις όπως “άσε ρε Κουτσούμπα” και “δεν θα διοικήσει τον τόπο το 5%”», υπογραμμίζει και συμπληρώνει πως «στον πανικό του δεν διστάζει να παραχαράξει και να διαστρεβλώσει τα γεγονότα. Για το έγκλημα σε βάρος του λαού της δυτικής Αττικής που συντελείται εδώ και δεκαετίες έχουν βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους κυβερνήσεις, περιφερειακές και δημοτικές αρχές, αυτή είναι η αλήθεια».

Και τώρα, συνεχίζει η ανακοίνωση, «που έφτασε ο κόμπος στο χτένι θέλουν να επαναλάβουν το ίδιο έγκλημα και σε άλλες περιοχές της Αττικής. Χαρακτηριστικό της χυδαιότητας του κ. Πατούλη είναι ο τρόπος που καυχιόταν ότι ο ίδιος έφερε έργα εκατομμυρίων στην περιοχή όπως είπε, μιλώντας για αναγκαία ακριβοπληρωμένα έργα από την τσέπη του ελληνικού λαού, ενώ την ίδια ώρα κατηγορούσε τον κομμουνιστή πρόεδρο της κοινότητας Βαρνάνα για λαϊκισμό».

«Είναι προφανές ότι ο οργανωμένος λαϊκός αγώνας τους κάνει να χάνουν την ψυχραιμία τους και να καταφεύγουν σε συκοφαντίες. Όσο δυναμώνει ο αγώνας του λαού ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και τους εκπροσώπους της θα βρίσκουν αποκούμπι στον κομμουνισμό» επισημαίνει καταλήγοντας και ξεκαθαρίζει πως «τώρα είναι ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στο έγκλημα στο Γραμματικό και ενάντια συνολικά της πολιτικής διαχείρισης των απορριμμάτων που δημιουργεί παντού “Φυλή”. Να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια συνολικά στην πολιτική τους που τσακίζει το λαϊκό εισόδημα, βάζει σε κίνδυνο την υγεία μας και την ζωή των παιδιών μας. Σε αυτό τον αγώνα το ΚΚΕ διαθέτει όλες του τις δυνάμεις και μπαίνει μπροστά για την ανατροπή αυτής της πολιτικής».

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: