Ασχετοσύνη ή αντιπελετιδική τύφλωση, η μικροψυχία είναι κακός σύμβουλος

Η πίκρα κάποιων στην πόλη, επειδή η μεγάλη πλειοψηφία επέλεξε τον Πελετίδη για Δήμαρχο, είναι μεγάλη· μέρες που είναι κάνα μελομακάρονο, κουραμπιές κτλ. καλό κάνει.

Διαβάζεις το πρώτο άρθρο και λες ας το να πάει στην ευχή, μέρες που είναι!!!
Μετά έρχονται κι άλλα πασπαλισμένα με άφθονο ψέμα και παραπληροφόρηση και κάπου εκεί αποφασίζεις να αφήσεις τη Χριστουγεννιάτικη ραστώνη και να απαντήσεις.

Η Πάτρα αποκτά έναν μεγάλο ξενώνα-υπνωτήριο για αστέγους και αυτό γίνεται πανελλήνιο θέμα. Η Πάτρα διαφημίζεται, αλλά μάλλον, τέτοιου είδους προβολή σε κάποιους δεν πολυαρέσει.
Και αντί όλοι να χαρούν έρχονται κάποιοι να αποδομήσουν την προσπάθεια.
Ο τοπικός «έγκυρος» δημοσιογράφος εγκαλεί την κυρία Ε. Ακρίτα γιατί, όπως γράφει, δεν ήξερε ότι το κτήριο του ξενώνα παραχωρήθηκε από τη Μονή Ομπλού… και τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζει!!!


Το να πιστέψω ότι ο «έγκυρος» δημοσιογράφος δεν γνωρίζει ότι το κτήριο παραχωρήθηκε έναντι ενοικίου δύσκολο. Πιο εύκολα θα πιστέψω ότι προσπαθούν με κάθε μέσο να γκριζάρουν το έργο της Δημοτικής Αρχής
Άλλος δημοσιογράφος, σε κάποιο από αυτά τα πονηρά μονόστηλα που σου κλείνουν το μάτι, γράφει ότι πέρασαν από τον ξενώνα και ήταν κλειστός, τελικά λειτουργεί ή όχι!!
Σε σχόλιο της γνωστής δημοσιογράφου αναφέρει ότι είναι αδιανόητα αυτά που γράφει η Ε. Ακρίτα γιατί παρόμοια υπνωτήρια έχουν και άλλοι Δήμοι, κι επιπλέον συμπληρώνει ότι έγιναν με λεφτά ΕΣΠΑ κτλ.
Δεν ξέρω αν είναι ασχετοσύνη η αντιπελετιδική τύφλωση αλλά αναφέρει πόλεις που ούτε καν έχουν παρόμοιες δομές, όπως την Καλαμάτα.
Από κοντά και στελέχη του τοπικού Σύριζα αναμασούν τα ίδια.
Το έχω ξαναπεί δεν υπάρχουν λεφτά του Δήμου, του κράτους, της ΝΔ, του Σύριζα .
Υπάρχουν λεφτά του Ελληνικού λαού και ο καθένας που διοικεί κρίνεται πώς τα χρησιμοποιεί και προς ποια κατεύθυνση.

Θέλουν δεν θέλουν τα επόμενα χρόνια θα δουν τεράστια έργα που θα αλλάξουν την καθημερινότητα στην Πάτρα, έργα προς όφελος του λαού και όχι πακτωλός «πακέτων» για τους λίγους.

Η λειτουργία του ξενώνα μόλις ξεκίνησε, ο λαός της πόλης να είναι σίγουρος ότι το επόμενο διάστημα η Δημοτική Αρχή επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στο πεδίο της αλληλεγγύης.

Ο ξενώνας στην Πάτρα δεν έχει καμία σχέση όσον αφορά την λειτουργία του και το τι θα προσφέρει σε αυτούς που έχουν ανάγκη με όλα αυτά που αναφέρουν.

Η πίκρα κάποιων στην πόλη, επειδή η μεγάλη πλειοψηφία επέλεξε τον Πελετίδη για Δήμαρχο, είναι μεγάλη· μέρες που είναι κάνα μελομακάρονο, κουραμπιές κτλ. καλό κάνει.
Γιατί η μικροψυχία είναι κακός σύμβουλος!!
Εγώ καλή χρονιά θα τους πω με τη συμβουλή ότι καλύτερη επικοινωνιακή πολιτική είναι η αλήθεια… τσεκαρισμένο.

Στέλιος Παλαρμάς

Δείτε σχετικά:

«Chapeau, σύντροφε Πελετίδη» – Η Έλενα Ακρίτα “υποκλίνεται” μπροστά στο έργο του Κώστα Πελετίδη

Το άρθρο της Ακρίτα «ξεσήκωσε» τους ορκισμένους εχθρούς του Πελετίδη – Στάζουν χολή για τον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Πατρέων

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: