Αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού η νέα εξέταση του 19χρονου πρακτικάριου που κατήγγειλε βασανιστήρια στο εστιατόριο του Μποτρίνι

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση φέρνει η δεύτερη έκθεση που είναι πιο ξεκάθαρη από την πρώτη ιατροδικαστική, η οποία είχε παραγγελθεί από την Αστυνομία Κέρκυρας.

Αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού η νέα εξέταση του 19χρονου πρακτικάριου που κατήγγειλε βασανιστήρια στο εστιατόριο του σεφ Μποτρίνι, στην Κέρκυρα. Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star ο νεαρός σπουδαστής-πρακτικάριος έχει εξεταστεί και από δεύτερο ιατροδικαστή. Πρόκειται για τεχνικό σύμβουλο  που όρισαν οι δικηγόροι του 19χρονου, ο οποίος τον εξέτασε 1 και 7 Αυγούστου.

Η εικόνα που δίνει η έκθεση, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Star, είναι πιο ξεκάθαρη από την πρώτη  ιατροδικαστική η οποία είχε παραγγελθεί από την Αστυνομία Κέρκυρας.

Αναφέρει εγκαύματα 2ου βαθμού  και  επικίνδυνες βλάβες και επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του σπουδαστή ότι προήλθαν από καυτό λάδι και μαγειρική σπάτουλα. Αποκλείει το ενδεχόμενο διαπληκτισμού όπως επίσης και το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού  ενώ συνοδεύεται από 22 φωτογραφίες.

Αυτή η ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη  έχει παραδοθεί στην Εισαγγελία της Κέρκυρας. Η πρώτη ιατροδικαστική βεβαίωνε 12 βλάβες. Μόνο μια βλάβη προέρχεται από ζέον υγρό. Οι υπόλοιπες δεν προσδιορίζεται από ποιον ή από τι προήλθαν.

Επιπλέον θα κληθεί ως μάρτυρας ένας άνδρας, ο οποίος έχει στοιχεία, όπως ισχυρίζεται, για τις καταγγελίες του 19χρονου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: