Ανάσα δροσιάς στον καύσωνα οι κλιματιζόμενοι χώροι στο κτίριο των Δομών Αστέγων του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), γίνεται γνωστό, ότι προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση πολιτών σε κίνδυνο λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, λειτουργούν κλιματιζόμενοι χώροι, στο κτίριο των Δομών Αστέγων

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), γίνεται γνωστό, ότι προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση πολιτών σε κίνδυνο λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, λειτουργούν κλιματιζόμενοι χώροι, στο κτίριο των Δομών Αστέγων (Μπουκαούρη 100 και Γούναρη) για την παραμονή των πολιτών κατά την διάρκεια της ημέρας, από σήμερα, 23 Ιουλίου, μέχρι και την Τρίτη 26 Ιουλίου, για τις ώρες 10 το πρωί, με 10 το βράδυ.

Σε περίπτωση συνέχισης του καύσωνα θα υπάρξει ενημέρωση, με  νέο δελτίο Τύπου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται κατά τις παραπάνω ώρες, έχοντας μαζί τους ένα  έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα διαμονής κ.λπ).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα εξής τηλέφωνα κατά τις ώρες 8 π.μ. έως 8 μ.μ.: 2610 342995 και 2414 400300.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: