Ανάπηροι, χρόνια πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, κανένας φόβος, κανένας μόνος του!

Σύσκεψη της Γραμματείας της ΣΕΑΑΝ Τετάρτη 27 Μάη 2020, στις 7 μμ στην αίθουσα του συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος )

Ανάπηροι, χρόνια πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, κανένας φόβος, κανένας μόνος του.

 Ο πιο επικίνδυνος κορονοϊός είναι η παραίτηση, ο συμβιβασμός. Δυο μήνες πανδημίας, για πολλούς εγκλεισμός, νέα κρίση με τις περικοπές. Σταθήκαμε όρθιοι γιατί κι οι μάσκες έχουν φωνή. Για μέτρα προστασίας των ΑμεΑ από την πανδημία. Ενάντια στο έγκλημα με τους θανάτους και τη μόλυνση των νεφροπαθών και των εργαζόμενων στη κλινική Ταξιάρχη. 

Εναντία στις περικοπές χιλιάδων επιδομάτων από τον ΟΠΕΚΑ.

Αλήθεια θα μάθουμε πόσοι ζουν ακόμα από τους νεφροπαθείς του Ταξιάρχη; 

Έκοψαν λέει τα επιδόματα από τα παιδιά με νοητική στέρηση και αυτισμό γιατί έπαιρναν τη σύνταξη του θανόντα γονέα τους. Έτρεχαν βλέπετε τα λεφτά από τα μπατζάκια τους, «υπερβάλλων πλουτισμός », σα δε ντρέπονται!!

Τα Ειδικά Σχολεία κλειστά. Τα ΝΠΙΔ ημερήσιας φροντίδας, λένε όπως-όπως να ανοίξουν. Τα αμιγώς ιδιωτικά-επιχειρηματικά όπως-όπως κλείσανε χωρίς καμία απόφαση και χωρίς να έχουν λάβει κάποιο  μέτρο πριν, όπως-όπως ανοίγουνε, πάλι χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο.

ΖΗΤΩ Η ΑΓΙΑ ΑΓΟΡΑ!!

Οι γονείς σε απόγνωση, με τα παιδιά στο σπίτι τόσους μήνες, απηυδισμένα απορυθμισμένα και με κάποια με υποτροπές τρέχουν στις εφημερίες. 

Κανένα σχέδιο από το κράτος.

Καμία κρατική ευθύνη.

Καμία στήριξη.

Αλλά κάθε απόγευμα στις 6μμ και στα δελτία ειδήσεων χορτάσαμε τσάι και συμπάθεια. 

Για όλα αυτά συναντιόμαστε στη πλατιά σύσκεψη της Γραμματείας της ΣΕΑΑΝ την Τετάρτη 27 Μάη στις 7μμ, στην αίθουσα του συνδικάτου οικοδόμων, με όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας και σε υψηλή ετοιμότητα, το μοναδικό μέτρο συλλογικής προστασίας, αυτό της οργάνωσης του αγώνα. 

Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: