Αν νοιάζεστε για τους ηλικιωμένους, μην τους αφήνετε να λιμοκτονούν και να ψάχνουν στα σκουπίδια

Όσοι νοιάζονται πραγματικά για τους ηλικιωμένους, δεν τους κλείνουν σπίτι. Φροντίζουν να έχουν όλα τα νοικοκυριά όλα τα απαραίτητα για το προς το ζην. Φροντίζουν να μην υπάρχει κανείς που να υποφέρει από πείνα και να ψάχνει στα σκουπίδια να βρει φαγητό. Αλλιώς η πολιτική του είναι για τα σκουπίδια…

Η εικόνα έρχεται από την Καλλιθέα και μας την έστειλε ένας αναγνώστης της σελίδας -τον οποίο ευχαριστούμε και δημοσίως, με την ευκαιρία. Η λαϊκή της Τρίτης έχει μόλις τελειώσει και ένας ηλικιωμένος, ψάχνει να βρει λίγο φαγητό στα σκουπίδια, όπου πετάνε συνήθως οι παραγωγοί τα σάπια φρούτα και λαχανικά.

Αναρωτιόμαστε τι θα έκαναν τα όργανα της τάξης αν τον έβρισκαν και αν θα του ζητούσαν τον λόγο για την “άσκοπη μετακίνηση”. Σε ποιον αριθμό και ποια κατηγορία δραστηριότητας να αντιστοιχεί άραγε η αναζήτηση τροφής;

Όσοι νοιάζονται πραγματικά για τους παππούδες και τις γιαγιάδες, δεν βγάζουν απλώς μια εντολή για να τους κλείσουν σπίτι. Φροντίζουν να υπάρχουν σε κάθε σπίτι όλα τα απαραίτητα. Για να μην υπάρχει κανείς ηλικιωμένος και κανείς άνθρωπος γενικά που να υποφέρει απ’ την πείνα, να μην έχει λεφτά να ζήσει και να αναγκάζεται να ψάχνει στα σκουπίδια.

Το μόνο που είναι για τα σκουπίδια είναι η πολιτική τους. Αυτή που αφήνει τον λαό στην τύχη του, ενώ μπουκώνει με χρήμα επιχειρηματίες και τους ομίλους που κερδοσκοπούν με τις ΜΕΘ και τα διαγωνιστικά τεστ για τον κορονοϊό.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: