«Άμα το πάρουνε οι εργαζόμενοι στα χέρια τους θαύματα θα κάνουνε…»

Λιάνα Κανέλλη: «Δεν μπορείς να λες απομονώστε το φασίστα στη γειτονιά και να μη μπορείς να πεις απομονώστε αυτόν που παίρνει στο λαιμό του άλλους ανθρώπους»

«Η κυβέρνηση δεν άκουσε το ΚΚΕ. Έπρεπε να αποφευχθούν ορισμένα πράγματα και κυρίως η εμπέδωση της αντίληψης ότι «είναι η πάρτη μου» και δεν είναι ο διπλανός. Η ατομική ευθύνη έκανε ζημιά» τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας την  Δευτέρα 15 Νοέμβρη, στην τηλεοπτική εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

Μιλώντας για τις τρέχουσες εξελίξεις επισήμανε τις ευθύνες της κυβέρνησης που εναποθέτει τα πάντα στην «ατομική ευθύνη», αντί να λάβει ουσιαστικά μέτρα για την πανδημία και την προστασία της δημόσιας υγείας. Όπως εξήγησε, χρειάζεται ενίσχυση των νοσοκομείων, των Μέσων Μεταφοράς, στήριξη της ανύπαρκτης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αραίωση των μαθητών ανά τάξη κ.ά.

Μεταξύ άλλων, αναφερόμενη στο λεγόμενο αντιεμβολιαστικό «κίνημα» είπε: «Οι αντιεμβολιαστές δεν είναι απλώς ανόητοι. Υπάρχει κι ένα κομμάτι σκοπιμότητας. Φτιάχνονται κοινά. Φτιάχνονται ομάδες οι οποίες αύριο μπορεί να θέλουν να εξαργυρωθούν ακόμα και πολιτικά. Υπάρχουν χυδαιότητες ανθρώπων οι οποίοι από τα “κλικ” έχουν έσοδα».

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: