“Αιφνιδιασμός” της ΚΝΕ στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

Κατασκηνωτές του 29ου Αντιιμπεριαλιστικού Διήμερου της ΚΝΕ, διαμαρτυρήθηκαν για τη μετατροπή και της 110 ΠΜ όπως και όλης της Λάρισας, σε ορμητήριο των φονιάδων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

Αιφνιδιαστική κινητοποίηση στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, πραγματοποιεί αυτή την ώρα τμήμα κατασκηνωτών που συμμετέχει στο 29ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ.

«Οι ιμπεριαλιστές τη γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν», «Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουν δουλειά» τα συνθήματα που φωνάζουν οι διαδηλωτές στη μαχητική αυτή παρέμβαση.

«Έξω οι βάσεις και το ΝΑΤΟ – Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών» γράφει το πανό με υπογραφή ΚΝΕ, ενώ στο δρόμο μπροστά στην πύλη της αεροπορικής βάσης οι διαδηλωτές έγραψαν με σπρέι το σύνθημα «Έξω το ΝΑΤΟ».

Διαμαρτύρονται για τη μετατροπή, και της 110 ΠΜ όπως και όλης της Λάρισας, σε ορμητήριο των φονιάδων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Στην 110 ΠΜ σταθμεύουν τα drones της Αμερικάνικης Πολεμικής Αεροπορίας που επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: