Σαν σήμερα… 15 Δεκεμβρίου – Ένα βιντεοχρονολόγιο

Από τη γέννηση του Άιφελ και του Άκη Πάνου, το θάνατο του Ουόλτ Ντίσνεϋ και τις εξελίξεις στα Δεκεμβριανά, μέχρι την πρόταση για πόθεν έσχες από τον Καραμανλή και την άφιξη του σοβιετικού Venera – 7 στην Αφροδίτη. 

Πιστός στο ραντεβού του, ο Taleporos μας ταξιδεύει στις ιστορικές επετείους της σημερινής μέρας μέσα από το 9ο επεισόδιο του βιντεοχρονολογίου του. Από τη γέννηση του Άιφελ και του Άκη Πάνου, το θάνατο του Ουόλτ Ντίσνεϋ και τις εξελίξεις στα Δεκεμβριανά, μέχρι την πρόταση για πόθεν έσχες από τον Καραμανλή και την άφιξη του σοβιετικού Venera – 7 στην Αφροδίτη.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

2 Σχόλια

  • Ο/Η Leandros Papas λέει:

    Κατ’αρχας να σας συγχαρώ για το εγχείρημα.. πολυ καλή δουλειά! Και πιστεύω εν καιρώ να γινει κ καλύτερη… Θα ήθελα να κανω μια πρόταση, μιας και τα βίντεο βγαίνουν με σταθερό ρυθμό, γιατί δεν δημιουργείτε στην πλαινη λορίδα που υπάρχει το feed απ το twitter/fb/προσαφτα αρθρα/σχολια κλπ και μια θέση για το βίντεο του σαν σήμερα να υπάρχει πάντα καρφιτσωμενο στην οθόνη, μαζι με το υπολοιπο feed; Πιστεύω θα ειναι πιο εύκολα προσβάσιμο.

  • Ο/Η Mary Halkia λέει:

    Συμφωνώ, βάλτε τα βίντεο του σαν σημερα σε μια σταθερή θέση στην αρχική, να μην τα ψάχνουμε!! Επίσης έπρεπε να γινει special επεισόδίο στις 18/12 (Σταλινούγεννα) το περίμενα πως κ πως…

Κάντε ένα σχόλιο: