Μαύρες πλερέζες για τους φασίστες – Στο χείλος της πηγάδας και εκτός βουλής η ΧΑ

Πού να μην είχαν δηλαδή και τα κυβερνητικά δώρα με την καθυστέρηση της ολοκλήρωση της δίκης της νεοναζιστικής συμμορίας.

Αν υπάρχει κάτι θετικό σε αυτές τις εκλογές, που αντισταθμίζει τη διαφαινόμενη ενίσχυση του δικομματισμού σε επίπεδα που προσεγγίζουν το 70%, είναι ο καταποντισμός των ποσοστών της νεοναζιστικής συμμορίας, που βρισκόταν στο όριο της κοινοβουλευτικής επιβίωσης, κοντά στο 3%, αλλά με την επίσημη εκτίμηση του ΥΠΕΣ και της Singular Logic να κάνει λόγο για 2,96%.

Τις τελευταίες μέρες, οι φήμες οργίαζαν για τις σπασμωδικές αντιδράσεις των νεοναζί στο παρασκήνιο, με το Φύρερ Μιχαλολιάκο να προετοιμάζει τα μέλη της συμμορίας για τα χειρότερα. Η γενναία αντίδραση των θρασύδειλων νεοναζί ήταν η μαζική αποστράτευση, όπως τα ποντίκια που φεύγουν πρώτα από το πλοίο όταν αυτό βουλιάζει.

Πού δηλαδή να μην είχαν και το κυβερνητικό δωράκι με την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της δίκης της χρυσής αυγής, που παραλίγο να τους δώσει το φιλί της ζωής. Είναι εντελώς σίγουρο πως αν έβλεπαν τα κεφάλια της συμμορίας να μπαίνουν στη φυλακή, τα άλλα μέλη θα έφευγαν μακριά σαν ακέφαλα πτηνά, να λουφάξουν σε μια γωνιά, για να μην τους πάρει η μπάλα, με την κλασική “λεβεντιά” των νεοναζί.

Η εκτίμηση πάντως είναι οριακή και η βραδιά θα έχει μέλλον -σε αντίθεση με τη χρυσή αυγή-, με τους φασίστες να ελπίζουν στο στατιστικό λάθος και μια μικρή ανατροπή, που θα αποτρέψει τη μοιραία για αυτούς κατάληξη. Δηλαδή την ταφόπλακα στο μόρφωμά τους, εφόσον δεν έχουν πλέον αξία χρήσης για τα αφεντικά που το χρηματοδοτούν αδρά.

Αυτό είναι το πιο ευχάριστο στοιχείο της φετινής βραδιάς, και δεν μπορεί να μετριαστεί από την υποκριτική χαρά αυτών που μέχρι τώρα πατρόναραν και ξέπλεναν τους νεοναζί, ενώ τώρα κάνουν λόγο για θετική εξέλιξη…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: