Λιάνα Κανέλλη: Αν είστε ενάντια στη βία, καταργήστε τη Μασσαλιώτιδα και το “με βια μετράει τη γη” από τον εθνικό ύμνο

Τα κοπλιμέντα για τις διοργανώσεις συλλαλητηρίων από το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ λέγονται εκ του πονηρού, για να μην ακούει ο κόσμος το περιεχόμενο των διαδηλώσεων, αλλά μόνο το γεγονός πως έγιναν “εν τάξει”, για να βγαίνει μετά σαν πρόβατο και να λέει ό,τι συμφέρει την κυβέρνηση!

Στη χτεσινή της τοποθέτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, η Λιάνα Κανέλλη έβαλε κατά ριπάς ενάντια στο νομοθέτημα της κυβέρνησης και τα φληναφήματα της εισηγητικής έκθεσης για την ιδεολογία της βίας. Καταργήστε αν είναι τη Μασσαλιώτιδα -αυτή και αν προτρέπει σε βία- και το “με βια μετράει τη γη” από τον Εθνικό Ύμνο, είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μετέφερε μια αποστροφή του καθηγητή της (Μαγκάκης) στη Νομική που έλεγε:
Αν ο αστυνομικός, δια του ποινικού δικαίου ή άλλων κανονιστικών διατάξεων, περάσει το κατώφλι του σχολείου ή του σπιτιού, η δημοκρατία έχει τελειώσει. Κι εσείς την φέρνετε παντού…

Τόνισε ότι αυτός ο λαός έχει πίσω του ιστορία που δεν τον αφήνει να κοιμάται και ένα Κομμουνιστικό Κόμμα που δε συνέπραξε και προτρέπει τον λαό να παλέψει, για να μην εφαρμοστεί αυτός ο νόμος. Ενώ έκλεισε λέγοντας πως τα κοπλιμέντα για τις διοργανώσεις συλλαλητηρίων από το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ λέγονται εκ του πονηρού, για να μην ακούει ο κόσμος το περιεχόμενο των διαδηλώσεων, αλλά μόνο το γεγονός πως έγιναν “εν τάξει”, για να βγαίνει μετά σαν πρόβατο και να λέει ό,τι συμφέρει την κυβέρνηση!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: