Είμαστε στον αέρα όπως παλιά!

Η Κατιούσα μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει, δεν τη σκιάζει κανένας ιός…

Μπορεί ο “δαίμων της τεχνολογίας” να χτύπησε σε μια κρίσιμη περίοδο, αλλά από μια άποψη, καλύτερα που ήρθε τώρα, κι ας ακούγεται περίεργο.

Καταρχάς, γιατί το επόμενο διάστημα έρχονται ακόμα πιο κρίσιμες μάχες κι είναι καλό να μας βρουν με τα κατάλληλα εργαλεία, έτοιμους κι εξοπλισμένους -ως Περιοδικό- ακόμα κι από τεχνική άποψη. Σίγουρος δεν μπορεί να είσαι ποτέ, μπορείς όμως να είσαι υποψιασμένος και με καλύτερα (τεχνικά) εφόδια.

Κι επίσης, γιατί όπως λέει κι ένας στίχος: “της αγάπης την ουσία, την μετρώ στην απουσία…” Κι εμείς, σε αυτό το σύντομο διάστημα που η Κατιούσα ήταν στον αέρα χωρίς να είναι -σα θρησκευτικός χρησμός- είχαμε την ευκαιρία να “μετρήσουμε” το δικό σας ενδιαφέρον για την Κατιούσα, την αγάπη σας, ακόμα και το… στερητικό σύνδρομο κάποιων ανυπόμονων, που μας έκαναν να κοκκινίζουμε, όχι μόνο πολιτικά, αλλά κι από συστολή.

Σας ευχαριστούμε θερμά και για το ενδιαφέρον και για τη βροχή των μηνυμάτων και για την κατανόηση. Σας βεβαιώνουμε πως κι εμάς μας έλειψε η Κατιούσα αυτές τις ώρες που είχε τεχνικά ζητήματα. Και σας υποσχόμαστε πως θα την φροντίσουμε ακόμα καλύτερα για να είναι σε άριστη κατάσταση και να ρίχνει πάντα τις βολές της στους βολεμένους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: