Δεν είμαι ναζί αλλά… – Φασιστοειδές καίει βιβλίο για το Στάλιν και καμαρώνει διαδικτυακά

Βιβλίο του Ζαχαριάδης αποφάσισε να κάψει στο τζάκι του πολιτευτής του ακροδεξιού χώρου, διαφημίζοντας το κατόρθωμά του στο τουίτερ.

Μπορεί η “Νέα Δεξιά” του Φαήλου Κρανιδιώτη να μην μπορεί να ανασυρθεί από την πολιτική αφάνεια, τα στελέχη της όμως δεν το βάζουν κάτω, προσπαθώντας να αποδείξουν πως αποτελούν μια βιώσιμη εναλλακτική στη Χρυσή Αυγή. Έτσι λοιπόν, το (νυν;) μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και γραμματέας Οικονομικών του ακροδεξιού μορφωμάτος αποφάσισε να στήσει ένα “χάπενινγκ” στο τουίτερ, επιλέγοντας μια καθαρά ναζιστική πρακτική, αυτή της καύσης βιβλίων.

Ο κύριος αυτός λοιπόν, πήγε επί τούτου στο περίπτερο για να προμηθευτεί το συριζαϊκό Documento κι αυτό γιατί είχε ως προσφορά μια ακριβή ανατύπωση της παλιάς έκδοσης του ΚΚΕ για τον Ι.Β Στάλιν, που είχε γράψει ο τότε γραμματέας του, Νίκος Ζαχαριάδης. Σκέφτηκε λοιπόν ο δεν είμαι φασίστας αλλά, πως και Στάλιν και Ζαχαριάδης, μ’ ένα σμπάρο (ή μάλλον μία πυρά)  δυο τριγόνια (κομμούνια εν προκειμένω) κι έστησε ένα εμετικό σόου για τους ακολούθους του στο τουίτερ. Άναψε λοιπόν φωτιά στο τζάκι κι έστησε μπροστά το βιβλίο, προσθέτοντας ως ανάρτηση “Τα βιβλία από το ΚΚΕ είναι αποδεδειγμένα τα καλύτερα προσανάμματα για το τζάκι”, προσθέτοντας μάλιστα χάσταγκ #ΠΕΗΝ, σε μια προφανή ένδειξη ωριμότητας. Στο βίντεο των ολίγων δευτερολέπτων, δε βλέπουμε το μιαρό σύγγραμμα να γίνεται κάρβουνο, ακούμε όμως τα γέλια του ίδιου – μάλλον – του Κρητικόπουλου για το ανδραγάθημά του.

Τουλάχιστον υπήρξαν αρκετοί αναγνώστες να αντιδράσουν στο νεοναζιστικής επίνευσης σόου, με τον ίδιο βέβαια να απαντάει με αντικομμουνισμό χουλιγκανικού επιπέδου, που είναι και το μόνο επίπεδο στο οποίο δύναται να σταθεί ο ίδιος.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: