Dancing with the red stars – Το λεβέντικο τσάμικο Κουτσούμπα – Παφίλη στο Καρπενήσι (VIDEO)

Με γιορτή και χορό μπροστά στους αγώνες που συνεχίζονται και τους νέους που έρχονται.

Η χθεσινή πρώτη μέρα στο Αντιϊμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ είχε απ’ όλα. Ομιλίες, πεζοπορία, προβολή βίντεο, άφθονη συγκίνηση κατά την τελετή βράβευσης των ηρωικών επιζώντων μαχητών της μάχης του Καρπενησίου. Είχε όμως και στιγμές ανάπαυλας, με χορό, σαν αυτούς που δεν έλειπαν εξάλλου κι από τη ζωή των ανταρτών του ΔΣΕ, ακόμα και στις δυσκολότερες ώρες του πολέμου, συνεχίζοντας την παράδοση του “Πολεμάμε και τραγουδάμε” της ΕΠΟΝ.

Η μελωδία του τσάμικου και η δεξιοτεχνία του κλαρινοπαίχτη δεν άφησαν ασυγκίνητο, το – γνωστό για την αγάπη του στο χορό – Δημήτρη Κουτσούμπα, αλλά και το Θανάση Παφίλη, αμφότερους με ρουμελιώτικη καταγωγή, την οποία τιμούν και με αυτό τον τρόπο.

Κουράγιο και δύναμη στη νέα γενιά των κομμουνιστών που έχουν δρόμο μπροστά τους με το ΚΚΕ στήριγμα και καθοδηγητή. Στις μάχες που έχουν δοθεί σε αυτές που δίνονται και σε αυτές που θα δοθούν. Το γλέντι και το κέφι είναι συνυφασμένα με τους αγώνες του λαού μας. Εδώ από το 28ο αντιϊμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ.

Gepostet von Περιοδικό Κατιούσα am Samstag, 13. Juli 2019

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

4 Σχόλια

 • Ο/Η Father Montaneli λέει:

  Η διασκέδαση είναι προσωπική υπόθεση του γραμματέα και του καθένα// το να καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκεπάρνια εναν χορό και να το κάνουμε άρθρο είναι τουλάχιστον κακόγουστο// Το οτι ειναι άνθρωπος και έχει τις στιγμές χαλάρωσης του δεν χρειάζεται απόδειξη, τα υπόλοιπα για τις λεβεντιές στους χορούς είναι για κουτσομπολίστικα περιοδικά

 • Ο/Η Βασίλης Κρίτσας λέει:

  Αν ο Κουτσουμπας το έκανε μπροστά στις κάμερες και για τις κάμερες ούτε που θα μας ενδιέφερε. Για εμάς έχει αξία ακριβώς ως ανθρώπινη στιγμή και επειδή ήταν αυθεντική και όχι για το θεαθηναι.
  Κι έχει μια αξια παραπάνω να σπάσουμε το στερεότυπο που καλλιεργείται συστηματικά για τους στρυφνούς κομμουνιστές ηγέτες που δε χαμογελάν ποτέ.

  Αν κάποιος δεν το θεωρεί τόσο σημαντικό θέμα, είναι λογικό. Ούτε για εμάς είναι το πιο σημαντικό. Κι αν έπρεπε να διαλέξουμε μόνο μια στιγμή από το διήμερο, σίγουρα δε θα ήταν αυτή.
  Τα υπόλοιπα σχόλια για γύφτικα σκεπάρνια και κουτσομπολιστικα περιοδικά, τα επιστρέφουμε γελώντας

 • Ο/Η Father Montaneli λέει:

  Με συγχωρείς αν μοιάζω επικριτικός απλά θα κάνω μια διευκρινιστική για το σχόλιο μου, δεν πιστεύω οτι χρειάζεται απόδειξη οτι είναι άνθρωπος ένας κομμουνιστής ηγέτης// για το χιούμορ το δέχομαι οτι ενα ποτ πουρί με έξυπνες απαντήσεις της Παπαρήγα, του Κουτσούμπα, του Παφίλη που έχουν πλούσιο χιούμορ όταν δημοσιεύεται αποτελεί ένα καλό και χρήσιμο άρθρο// Εννοείται δεν έχει καμία ευθύνη ο γραμματέας για το βίντεο με τον χορό του που γίνεται viral και επίσης δεν βρίσκω να έχει ανάγκη επιβεβαίωσης της λεβεντιάς του απο έναν χορό, η περιγραφή είναι τουλάχιστον κιτς και αυτήν βρίσκω κακόγουστη οχι το βίντεο που αναπαράγεται// Θα ήταν εύκολο να αναφερθώ στα μάτσο πασοκικά ζειμπέκικα της λεβεντιάς που μου θυμίζει έτσι όπως το περιγράφετε// και ναι τα γύφτικα σκεπάρνια είναι για γέλια// Ας είναι, συγχωρέστε με αν στο ελάχιστο φαίνομαι επιθετικός.

  • Ο/Η Βασίλης Κρίτσας λέει:

   Αν το πρόβλημα δεν είναι η αναπαραγωγή του βίντεο αλλά ο τρόπος παρουσίασής του, δυσκολεύομαι να καταλάβω την κριτική, αλλά τέλος πάντων το παίρνουμε πάνω μας. Γενικά πάντως ακόμα και στον τίτλο φαίνεται η ανάλαφρη διάθεση σε συνέχεια παλιότερης ανάρτησης, με τίτλο so you think you can dance, KKE edition

Κάντε ένα σχόλιο: