Απάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στα ψέματα του Σύριζα για “λογοκρισία” Πελετίδη στο καρναβαλικό άρμα με τον Αμβρόσιο

Οριστικό τέλος στη λάσπη του Σύριζα σε βάρος της δημοτικής αρχής Πελετίδη για δήθεν ψαλίδι σε καρναβαλικό άρμα, καθώς όχι απλά δεν είχε υποβληθεί ποτέ προς έγκριση, αλλά όλα τα υπόλοιπα άρματα που συμμετέχουν είχαν ήδη αποφασιστεί από τους αρμόδιους φορείς ήδη από πέρσι το Μάιο.

Ξεκάθαρη απάντηση έδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας στις συκοφαντίες που διακινεί η δημοτική παράταξη του Σύριζα, αλλά και τα τρολ της κυβέρνησης στο διαδίκτυο, πως τάχα ο Πελετίδης με εντολή Περισσού(!) έκοψε από την παρέλαση καρναβαλικό άρμα που εικονίζει τον Αμβρόσιο μαζί με το Χίτλερ, δήθεν για ψηφοθηρικούς λόγους. Στην πραγματικότητα, ο μόνος λόγος που δεν παρελαύνει το εν λόγω άρμα, είναι πως δεν είχε εγκριθεί από το ΔΣ του Καρναβαλικού Οργανισμού και τη Γνωμοδοτική Επιτροπή, επειδή απλούστατα δεν είχε υποβληθεί ως πρόταση μεταξύ των αρμάτων. Σημειωτέον ότι η έγκριση δόθηκε τον περασμένο Μάη, ενώ όλα τα άρματα που εγκρίθηκαν θα εμφανιστούν κανονικά στην παρέλαση. Τολμούν εξάλλου να εκστομίζουν λίβελους για συμπόρευση Πελετίδη με την ακροδεξιά, οι ίδιοι άνθρωποι που φωτογραφίζονταν με Κασιδιάρηδες και συγκυβερνούσαν με τον Καμμένο για 4 χρόνια, την ώρα που ο δήμαρχος Πάτρας σερνόταν στα δικαστήρια επειδή δεν έδωσε βήμα στη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Κάποιοι επιλέγουν να είναι καρναβάλια όλο το χρόνο, σίγουρα όμως δεν μπορούν να μασκαρέψουν ούτε την πολιτική τους ένδεια, ούτε τις επιδιώξεις τους.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το φετινό Πατρινό Καρναβάλι θα είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων, το μαζικότερο σε συμμετοχή, ενώ το μήνυμά του θα φτάσει μέχρι την Κίνα, λόγω της παρουσίας του κινέζικου δράκου που εμφανίζεται στην Ευρώπη για πρώτη φορά.

Είναι λογικό να ενοχλείται η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ από αυτή την επιτυχία και έτσι θυμήθηκαν στην κορύφωση του Καρναβαλιού να επιτεθούν στη Δημοτική Αρχή για ένα ανύπαρκτο θέμα. Ανακάλυψαν δήθεν λογοκρισία στα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού και έβαλαν τα τρολλάκια τους να ξεσαλώσουν στο διαδίκτυο. Δημιουργούν θέμα για να χτυπήσουν το κορυφαίο έθιμο της πόλης μας! Είναι ψεύτες, γιατί γνωρίζουν ότι τα άρματα εγκρίθηκαν πέρσι τον Μάη (!!!) από το Δ.Σ. του Καρναβαλικού Οργανισμού και την Γνωμοδοτική Επιτροπή και ότι σε αυτή την απόφαση δεν υπήρχε το καρναβαλικό στοιχείο για το οποίο γίνεται η επίθεση. Τα άρματα που εγκρίθηκαν τελικά κατασκευάστηκαν και θα παρελάσουν. Περσινά ξινά σταφύλια!

Για να τους φύγει ο καημός, ας θυμηθούν τα τέσσερα χρόνια συγκυβέρνησης με τους εθνικιστές του Καμμένου, τις φωτογραφίες με τους χρυσαυγίτες στο Καστελλόριζο και τις απαράδεκτες καθυστερήσεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο πατραϊκός λαός και οι μαζικοί φορείς του, που με την κινητοποίησή τους και το πανελλαδικό κύμα συμπαράστασης συνέβαλαν στην αθώωση του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, που δικάστηκε γιατί δεν διευκόλυνε τη Χρυσή Αυγή, έχουν βγάλει συμπεράσματα και θα δώσουν την απάντησή τους στις εκλογές του Μαΐου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: