Ομαδική επίσκεψη και ξενάγηση για τους φίλους της Κατιούσα στην Έκθεση με το Αρχειακό Υλικό του ΚΚΕ

Η Κατιούσα διοργανώνει μαζική επίσκεψη-ξενάγηση στο χώρο της έκθεσης «Ένας αιώνας δράσης μέσα από τις εκδόσεις του ΚΚΕ», από το αρχειακό υλικό του ΚΚΕ, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου. Επικοινωνήστε κι ελάτε μαζί μας.

Αυτές τις μέρες, το νέο κτίριο της ΚΟΑ στην Αχαρνών -για το οποίο όλοι οι σύντροφοι λένε τα καλύτερα- φιλοξενεί μια έκθεση με υλικό από το πλούσιο αρχείο του ΚΚΕ. Μια έκθεση με τίτλο «Ένας αιώνας δράσης μέσα από τις εκδόσεις του ΚΚΕ», που δεν αφορά στενά την ιστορική διαδρομή του ΚΚΕ τον τελευταίο αιώνα, αλλά είναι δεμένη με το λαϊκό κίνημα και τους αγώνες του που κινούν το νήμα της ιστορίας.

Οι πρώτες εκδοτικές προσπάθειες, μαζί με τα πρώτα βήματα του κομμουνιστικού κινήματος στη χώρα μας, τα πρώτα τεύχη της Κομμουνιστικής Επιθεώρησης, οι πρώτες εκλαϊκευτικές μπροσούρες, ο τύπος και οι εκδόσεις στα χρόνια της Κατοχής και του ΔΣΕ, οι εκδόσεις στην πολιτική προσφυγιά, οι εκδόσεις για τα παιδιά και τους μαθητές, το εκδοτικό της Σύγχρονης Εποχής, και μια σειρά άλλα πολύ ενδιαφέροντα εκθέματα, που τα αναδεικνύουν κατάλληλα οι σύντροφοι που έχουν επιφορτιστεί με το καθήκον της ξενάγησης για τους επισκέπτες της έκθεσης. Στις φωτογραφίες της ανάρτησης μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση.

Η Κατιούσα ετοιμάζει την επόμενη βδομάδα οργανωμένη, ομαδική επίσκεψη στο χώρο της έκθεσης, που θα συνοδευτεί με ξενάγηση. Το ραντεβού μας είναι την επόμενη Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα. Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην επίσκεψη, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους.

-Μέσω e-mail, στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: [email protected]

-Μέσω Facebook και άμεσου προσωπικού μηνύματος, σε μία από τις εξής επιλογές:
α. στη σελίδα του Περιοδικού Κατιούσα
β. στο προφίλ της Katiousa Magazina
γ. στο προφίλ της Κατιούσα Μαγκαζίνα B

Μέσω Twitter και μηνύματος στο προφίλ της Κατιούσα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να σημειώσουν απαραίτητα στο μήνυμά τους το ονοματεπώνυμό τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, για άμεση συνεννόηση. Σημειώνουμε πως η είσοδος στην έκθεση είναι εντελώς δωρεάν. Δεν είναι διαγωνισμός, ούτε χρειάζεται να μας στείλει μήνυμα κάποιος που δεν ξέρει αν μπορεί να έρθει εκείνη τη μέρα, αλλά θέλει να κλείσει θέση και να το σκεφτεί αργότερα. Όποιος θέλει να δει την έκθεση, μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή. Εμείς οργανώνουμε μια ομαδική επίσκεψη-ξενάγηση, θεωρώντας πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τους αναγνώστες μας να κάνουμε κάτι συλλογικά, παίρνοντας τροφή για σκέψη και συζήτηση από την έκθεση, και το σημειώνουμε έχοντας εμπιστοσύνη στους αναγνώστες μας.

Οι πρώτοι τριάντα φίλοι αναγνώστες που θα επικοινωνήσουν μαζί μας, θα ειδοποιηθούν σχετικά για τις λεπτομέρειες.

Αν το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι αυξημένο, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Αν η ανταπόκριση ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μας, θα φροντίσουμε να υπάρξει και δεύτερη επίσκεψη στο χώρο της έκθεσης, την επόμενη μέρα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: