Υπουργός της Ισραηλινής Κυβέρνησης συγκρίνει τους Παλαιστίνιους και τη Χαμάς με τους ναζί!

Έγραψε προκλητικά πως ο αριθμός των νεκρών Παλαιστίνιων δε λέει τίποτα, όπως ακριβώς ο αριθμός των νεκρών Ναζί στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν αθωώνει το ναζισμό!

Η κυβέρνηση του Ισραήλ, δια στόματος του υπουργού Δημόσιας Ασφαλείας, Γκιλάντ Ερντάν, συνέκρινε ευθέως τους Παλαιστίνιους που έχασαν τη ζωή τους από τα ισραηλινά στρατεύματα με τους Ναζί και τα θύματά τους.

Ο Gilad Erdan έκανε με διαφορά λίγων λεπτών δύο αναρτήσεις στο τουίτερ, στις οποίες έλεγε:

Παρά τον αριθμό των νεκρών, πρέπει να θυμόμαστε και να υπενθυμίζουμε: δε μιλάμε για διαδηλώσεις. Μιλάμε για τρομοκράτες μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που αποτελούν κίνδυνο για τους κατοίκους του Ισραήλ. Όλη η ευθύνη για την αιματοχυσία είναι στους ηγέτες της Χαμάς, που με ναζιστικό θυμό, χύνουν ατελείωτο αίμα για να σβήσουν από τη μνήμη του κόσμου τις δικές τους αποτυχίες στη διοίκηση της Λωρίδας της Γάζας. Ορίστε, η αλήθεια.

Και λίγα λεπτά αργότερα, πρόσθεσε.

Το Ισραήλ δεν επιθυμεί την κλιμάκωση και δε θέλει το θάνατο των κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας. Αυτοί που το θέλουν αυτό είναι μόνο η ηγεσία της τρομοκρατικής οργάνωσης της Χαμάς, που κάνει μια κυνική και βλαβερή χρήση-αξιοποίηση της αιματοχυσίας. Ο αριθμός αυτών που σκοτώθηκαν δε δείχνει τίποτα -όπως ακριβώς ο αριθμός των Ναζί που πέθανανα στον Παγκόσμιο Πόλεμο δεν κάνει το ναζισμό κάτι που μπορείς να ερμηνεύσεις ή να καταλάβεις”.

Το κράτος του Ισραήλ διώκει και δολοφονεί τους Παλαιστίνιους, όπως κάποτε οι Ναζί τους Εβραίους. Δεν του φτάνει όμως μόνο αυτό και θέλει να δολοφονήσει την αλήθεια, κάνοντας το άσπρο-μαύρο και παρουσιάζοντας τα θύματα σαν τους Ναζί…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: