Ύποπτος εμπρηστικός μηχανισμός στο αυτοκίνητο της Λιάνας Κανέλλη

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς εντοπίστηκε στον πάτο της μηχανής ένα κομμάτι βραδύκαυστο πανί που ακόμα φλεγόταν, το οποίο προκαλεί πολλά ερωτηματικά για το πώς βρέθηκε εκεί.

Μια μικρή εστία φωτιάς εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο της Λιάνας Κανέλλη, κατά την αποχώρησή της από τη Βουλή. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια προ ολίγου στον αέρα του REAL FM, δυνάμεις της πυροσβεστικής που κατέφθασαν στο σημείο, εντόπισαν ένα πανί στη μηχανή του αυτοκινήτου.

Δέκα λεπτά μετά από την αποχώρησή της από το πάρκινγκ της Βουλής, η Λιάνα Κανέλλη αναγκάστηκε να σταματήσει, καθώς το όχημα είχε αρχίσει να βγάζει καπνούς από το καπώ και να μυρίζει, κι έτσι άφησε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου, στο ύψος της Κατεχάκη. Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και οι υπόλοιπες αρχές που κινητοποιήθηκαν άμεσα. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς εντοπίστηκε στον πάτο της μηχανής ένα κομμάτι βραδύκαυστο πανί που ακόμα φλεγόταν, ενώ προκαλεί εύλογα ερωτηματικά για το πώς ακριβώς βρέθηκε εκεί. Έτσι εκτός από την πυροσβεστική κατέφτασε και ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής που φωτογράφισε το αντικείμενο και το όχημα.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν στο πάρκινγκ της Βουλής, στο ίδιο σημείο όπου το αφήνει σταθερά τα τελευταία χρόνια. Η βουλευτής αποκλείει το ενδεχόμενο να είχε τοποθετηθεί πιο πριν κάπου αλλού το ύποπτο αντικείμενο, καθώς η ίδια οδηγούσε πάνω από μια ώρα σήμερα το πρωί και το αμάξι είχε περάσει πρόσφατα από συνεργείο. Κατά συνέπεια, αν επρόκειτο για κάτι άλλο που είχε μείνει εκεί τυχαία, πιθανότατα θα είχε πάρει φωτιά νωρίτερα. Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, είναι αρκετά πιθανό να τοποθετήθηκε εκεί στο πάρκινγκ της βουλής,κάτι που θα αποσαφηνιστεί τις επόμενες ώρες.

Κανένας δεν έχει τραυματιστεί και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των αρχών.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: