Βρήκαν το δάσκαλό τους οι φασίστες που επιτέθηκαν σε μέλη της ΚΝΕ σε ΕΠΑΛ στο Γαλάτσι

Αποκρούστηκε αποφασιστικά η επίθεση τριών τραμπούκων σε κνίτες που, όπως σε όλη την Ελλάδα, όρθωσαν το ανάστημά τους κατά των εθνικιστικών καταλήψεων.

Τις απειλές του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλιόπουλου από το βήμα της βουλής χθες επιχείρησαν να υλοποιήσουν τρία φασιστοειδή σε δυο συστεγαζόμενα ΕΠΑΛ στο Γαλάτσι, πραγματοποιώντας επίθεση σε μαθητές μέλη της ΚΝΕ που βρίσκονταν έξω από το σχολικό συγκρότημα, μοιράζοντας φυλλάδια και ευαισθητοποιώντας τους συμμαθητές τους ενάντια στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό.

Σύμφωνα με επικοινωνία της ιστοσελίδας alfavita.gr με εκπρόσωπο της ΚΝΕ,  η επίθεση αυτή αποκρούστηκε και απαντήθηκε, σημειώνοντας παράλληλα πως η δράση της οργάνωσης και των μαθητών στα σχολεία αυτά παρεμπόδισε τους εθνικιστές και φασίστες από την πραγματοποίηση καταλήψεων με τα γνωστά μισαλλόδοξα συνθήματα.

Οι φασίστες έχουν σκυλιάσει με την αποφασιστική στάση της ΚΝΕ, που εμποδίζει το ρεύμα των εθνικιστικών καταλήψεων να κινητοποιήσει ουσιαστικά τους μαθητές, όσους χάρτες κι αν κατασκευάζουν οι υποκινητές τους. Ενδεικτική είναι εξάλλου η εικόνα σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπου στην γελοία πορεία με τα άλογα κατέβηκαν λίγες εκατοντάδες μαθητές, την ώρα που φέρονται ως κατειλημμένα δεκάδες σχολεία στην πόλη.

Οι χρυσαυγίτες και τα πάσης φύσης φασιστοειδή έχουν αποδείξει εξάλλου πως δε διστάζουν καθόλου να τραμπουκίσουν μαθητές που στέκονται εμπόδιο στους βρώμικους στόχους τους, όπως στα Γιάννενα, όπου εισέβαλαν σε κατειλημμένο σχολείο μέσα στη νύχτα. Ό,τι και να κάνουν όμως, το μήνυμα που έρχεται από όλη την Ελλάδα είναι σαφές:

Έξω οι φασίστες από τα σχολεία!

Με πληροφορίες από alfavita.gr μέσω new247.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: