Βγήκε ο Μεσαίωνας παγανιά -Το τέλος του Ρότσιλντ και ο παπά-ACAB

Τι κι αν ήταν λιγότεροι από ποτέ, οι Μακεδονομάχοι της ΔΕΘ αναπλήρωσαν σε γραφικότητα το πλήθος που τους έλειπε.

Την ώρα που στη Θεσσαλονίκη εργαζόμενοι πραγματοποιούν τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών, το ενδιαφέρον των ΜΜΕ στοχευμένα για μια φορά ακόμα στράφηκε σε μια χούφτα μακεδονομάχων που επιχείρησαν να αναβιώσουν τα σκοπιανοφαγικά συλλαλητήρια των τελευταίων μηνών, χωρίς επιτυχία, όπως φάνηκε.

Παρόλαυτα, δεν κατορθώσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να σχολιάσουμε δυο ιδιαίτερα ενσταντανέ από την πορεία των εν Χριστώ υπερασπιστών της Μακεδονίας μας. Το πρώτο είναι ένα πανό που τσακίζει το διεθνή καπιταλισμό και σιωνισμό, προαναγγέλοντας το τέλος των…Ρότσιλντ, γνωστών υπονομευτών της εθνικής μας ακεραιότητας:

To δεύτερο και καλύτερο, εκείνο ενός ιερέα εξοπλισμένου με αντιασφυξιογόνο μάσκα και μια εικόνα Παναγίας Βρεφοκρατούσας, για να κρατά μακριά τα δακρυγόνα του σοβιετικού ανθελληνικού κράτους:

H αποτυχία των μακεδονομάχων να επαναλάβουν τα συλλαλητήρια του πρόσφατου παρελθόντος δεν σημαίνει φυσικά πως το φίδι του εθνικισμού και του φασισμού νικήθηκε, μάλλον είναι κυρίως ένδειξη θερινής ραστώνης, από εκείνη που τα κανονικά φίδια δεν πάσχουν. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και με την αραιή τους παρουσία, οι Βουκεφάλες της ΔΕΘ είναι φυσικά μια εξαιρετική ευκαιρία για το Σύριζα και τα φερέφωνά τους να παρουσιάζονται ως αντίπαλο δέος “λογικής” και “δημοκρατίας” απέναντι σε έναν δυνάμει επικίνδυνο εσμό πατριδοκάπηλων. Και αυτή την ευκαιρία θα την αξιοποιήσουν μέχρι ναυτίας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: