Τρικάκια “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών” πέταξε έξω από εκκλησίες το μόρφωμα του φασίστα Λαγού

Είναι φανερό ότι ο Λαγός προσπαθεί να ξανάλθει στην επικαιρότητα με κάθε τρόπο, είτε εναγκαλιζόμενος με τα τάγματα εφόδου στον Έβρο, είτε ψαρεύοντας ψήφους χαϊδεύοντας σκοταδιστικά αντανακλαστικά.

Η άγρα ψήφων δεν έχει όρια, όπως και θα ανέμενε κανείς από υπόδικους φασίστες σαν το Γιάννη Λαγό. Οσμιζόμενος ο ίδιος και το απόκομμά του “ΕΛΑΣΥΝ” ότι υπάρχουν ίσως ευήκοα ώτα στους συμπολίτες μας που αγνοώντας κάθε κανόνα προστασίας αποφάσισαν να πάνε και αυτή την Κυριακή στην εκκλησία εν μέσω πανδημίας, πέταξαν τρικάκια έξω από εκκλησίες με το χουντικό σύνθημα “Ελλάς – Ελλήνων – Χριστιανών”. Είναι σαφές ότι εδώ πέραν από φασιστική και χουντική προπαγάνδα, έχουμε και μια ξεκάθαρη επιβράβευση της επιλογής παραβίασης των μέτρων πρόληψης ενάντια στη διάδοση του ιού. Είναι φανερό ότι ο Λαγός προσπαθεί να ξανάλθει στην επικαιρότητα με κάθε τρόπο, είτε εναγκαλιζόμενος με τα τάγματα εφόδου στον Έβρο, είτε ψαρεύοντας ψήφους χαϊδεύοντας σκοταδιστικά αντανακλαστικά. Είναι εξίσου φανερό ότι η εισαγγελική πρόταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής του έδωσε φτερά να ελπίζει ότι θα μπορούσε όχι απλά να μείνει εκτός φυλακής, αλλά να έχει και πολιτικό μέλλον. Κάτι που καθιστά ακόμα πιο αναγκαίο ο ίδιος και οι όμοιοι του να λάβουν αυτό ακριβώς που τους αξίζει ώστε να μην ξεμυτίσουν ποτέ ξανά από τις τρύπες που αποτελούν το φυσικό τους περιβάλλον.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: