Το κομάντο Θάνος Πλεύρης κατακτά την Πλατεία Εξαρχείων (VIDEO)

Το πρωινό σόου του εμφανώς αγχωμένου υποψήφιου βουλευτή στα Εξάρχεια μπορεί να βγάζει γέλιο, η μετατόπιση της αντιπαράθεσης σε ένα προνομιακό για ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ γήπεδο όμως, μόνο αστεία δεν είναι.

Αν ως τώρα θεωρούσατε επικίνδυνη τη δουλειά ενός πολεμικού ανταποκριτή από το πεδίο των μαχών, είναι επειδή δεν μπήκατε στο πετσί του Θάνου Πλεύρη την ώρα που έσπαγε το άβατο των Εξαρχείων, αποβιβαζόμενος στην πλατεία της ανομίας το πολύ πουρνό που ο εχθρός κοιμόταν. Ποιος άλλος θα ήταν καταλληλότερος εξάλλου για μια τέτοια αιφνιδιαστική επιχείρηση στο στόμα του λύκου από τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, που έχει λάβει εκπαίδευση πεζοναύτη και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Για να μην ξυπνήσουν μάλιστα οι αντίπαλοι, ο Πλεύρης μετέδωσε το σάλπισμα της νίκης ψιθυριστά, αλλά όχι λιγότερο αποφασιστικά:

“Καλημέρα από την πλατεία Εξαρχείων. Στις 8 Ιουλίου παραδίδουμε την πλατεία στους κατοίκους. Τελειώνει η ανομία, τελειώνουν τα άβατα. Με τη Νέα Δημοκρατία η πλατεία θα ξαναγίνει μια κανονική πλατεία”.

Αν δεν έχετε ήδη ανατσουτσουριάσει, σκεφτείτε μόνο την αδρεναλίνη που διαπερνούσε το κομάντο Πλεύρη, καθώς με μελετημένες κινήσεις και πάντα σε εγρήγορση κοιτούσε δεξιά αριστερά για να αποφύγει τυχόν ενέδρες. Το μόνο που μας διέφυγε ήταν η σημειολογία της αφίσας του ΚΚΕ (μ-λ) μπροστά στην οποία ξεκίνησε να μιλά ο Μπάτμαν της Πειραιώς.

Η εμφάνιση Πλεύρη μπορεί να συνέβαλε στη μακροζωΐα των χρηστών ΜΚΔ, αφού το γέλιο είναι ελιξήριο, εκείνο όμως που δεν είναι καθόλου για γέλια, είναι η συνεχιζόμενη μετατόπιση της αντιπαράθεσης σε μια ατζέντα που συμφέρει τους πρωταγωνιστές του διπόλου, με τη ΝΔ να παριστάνει τον αρχάγγελο του νόμου και της τάξης και το ΣΥΡΙΖΑ να επικαλείται δεξιούς μπαμπούλες, την ώρα που και επί ημερών του, τα Εξάρχεια παρέμειναν ένα από τα πιο αστυνομοκρατούμενα σημεία της χώρας, ενώ μόνο σπάνιες δεν ήταν οι επιχειρήσεις της αστυνομίας στην περιοχή, με αυξημένη συχνότητα και ένταση τους τελευταίους μήνες. Στην πραγματικότητα, το μόνο άβατο που δε θέλουν τα αστικά κόμματα να σπάσει, είναι αυτό των κοινών αντιλαϊκών πολιτικών που υπηρετούν, πέρα από επιμέρους διαφορές και αποχρώσεις.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: