Την άλλη εβδομάδα ξεκινούν οι απολογίες στη Δίκη της Χρυσής Αυγής!

Το αν οι ναζί δολοφόνοι θα “πέσουν στα μαλακά” θα κριθεί στο δικαστήριο και όχι σε κάποια νομοπαρασκευαστική επιτροπή. Όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να το κάνει αξιοποιώντας τις πληροφορίες του #JailGoldenDawn και του #GoldenDawnWatch, αλλά και με παρουσία στο ακροατήριο.

Την άλλη βδομάδα, στις 18-19/6, ξεκινούν οι απολογίες στη #gdtrial. Η αλλαγή του Ποινικού Κώδικα δεν σήμανε την αφαίρεση της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, όπως προβλεπόταν αρχικά στο προσχέδιο. Η διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης εξακολουθεί να τιμωρείται με το ανώτατο της πρόσκαιρης κάθειρξης που στον νέο Κώδικα είναι τα 15 έτη (στον παλιό ήταν 20 έτη, αλλά η μείωση αφορά όλα τα κακουργήματα, αφού η ανώτατη πρόσκαιρη κάθειρξη είναι πλέον τα 15 έτη). Το αν λοιπόν οι ναζί δολοφόνοι θα “πέσουν στα μαλακά” θα κριθεί στο δικαστήριο και όχι σε κάποια νομοπαρασκευαστική επιτροπή. Όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να το κάνει αξιοποιώντας τις πληροφορίες του #JailGoldenDawn και του #GoldenDawnWatch, αλλά και με παρουσία στο ακροατήριο.

*Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος, μέλος της Πολιτικής Αγωγής, εκ μέρους των Αιγύπτιων αλλιεργατών, στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: