Θ. Παφίλης – Υπάρχουν και χειρότερα από το τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος: Τι Μπογδάνος, τι Χρυσή Αυγή!

Ο γνωστός Μπογδάνος αφιέρωσε την ομιλία του στο “προδοτικό ΚΚΕ” και έλαβε πληρωμένη απάντηση από τον Θ. Παφίλη: “Ανησυχείτε πολύ και κάποιος πρέπει να σας μαζέψει. Διότι εκτός από το “τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος”, υπάρχουν και χειρότερα. Τι Μπογδάνος, τι Χρυσή Αυγή.”

Ο Θανάσης Παφίλης έδωσε πληρωμένη απάντηση στον προκλητικό βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, που αφιέρωσε προκλητικά την ομιλία του στο “προδοτικό ΚΚΕ”, που δεν ψηφίζει την “αμυντική συμφωνία” με τη Γαλλία. Ο Παφίλης κατακεραύνωσε τον χυδαίο, χρυσαυγίτικο λόγο του Μπογδάνου, τονίζοντας πως “κάποιος πρέπει να σας μαζέψει”.

Φαίνεται ότι ο κ. Μπογδάνος έχει στενοχωρηθεί που πιάσανε τους όμοιούς του, τους φασίστες, που κάνανε επίθεση με μαχαίρια, taser, στειλιάρια, σε έναν κόσμο που μοίραζε προκηρύξεις. Και βρήκε τον χώρο να ρίξει δηλητήριο αντικομμουνιστικό. Νομίζετε ότι δε σας ακούμε, ε; Νομίζετε ότι θα την γλιτώσετε.

Κ. Μπογδάνο γνωριζόμαστε σε αυτόν τον τόπο. Είναι γεμάτος από το αίμα των κομμουνιστών που πολέμησαν κατά της τριπλής κατοχής, όταν οι πολιτικοί σας πρόγονοι ήταν συνεργάτες των Γερμανών και ταγματασφαλίτες. Τους οποίους δικαιώνετε σήμερα. Και στον Γράμμο που πήγατε, ο λόγος του επικεφαλής των αποστράτων, δικαίωνε τους ταγματασφαλίτες, τους συνεργάτες των Γερμανών που κρεμούσαν Έλληνες. Και έρχεστε σήμερα να μας κάνετε μαθήματα;

Τι υποστηρίζετε δηλαδή; Αυτά που λένε οι Χρυσαυγίτες λέτε εδώ μέσα. Όταν οι κομμουνιστές ζήτησαν να πάνε στην πρώτη γραμμή να πολεμήσουν, το καθεστώς Μεταξά τότε τους το απαγόρευσε. Και όχι μόνο αυτό, ο Μεταξάς πέθανε αλλά το καθεστώς υπήρχε, τους παρέδωσε στους Γερμανούς, στην Ακροναυπλία και σε άλλα νησιά που ήταν εξόριστοι. Αυτούς υπερασπίζεστε και σήμερα. Αλλά ξέρετε τώρα, δε μας πιάνε αυτό το δηλητήριο που εκπέμπετε σήμερα.

Ανησυχείτε, ανησυχείτε πολύ και κάποιος πρέπει να σας μαζέψει. Διότι εκτός από το “τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος”, υπάρχουν και χειρότερα. Τι Μπογδάνος, τι Χρυσή Αυγή. Αυτή είναι η απάντησή μας.

Ακολουθεί το βίντεο με την απάντηση του Θ. Παφίλη.

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και ο Δένδιας της ΝΔ επέλεξε να διαφοροποιηθεί, από τη δική του σκοπιά, από τον Μπογδάνο και τη συνύπαρξη του τελευταίου με τους χρυσαυγίτες στον Γράμμο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: